Cİne5 Yeni Program - Son Dakika
Güncel

Cİne5 Yeni Program

Cİne5 Yeni Program

Gönlümüzde huzur bulmak, gerçeğe ulaşmak için iki kelam yeter

30.05.2012 10:37

YAYIN GÜNÜ: 31.05.2012 PERŞEMBE

YAYIN SAATİ: 21: 05

PROF. DR. RAMAZAN AYVALLI İLE GÖNÜL SOHBETLERİ

GÖNLÜMÜZDE HUZUR BULMAK, GERÇEĞE ULAŞMAK İÇİN İKİ KELAM YETER…

Gönlünüzden, aklınızdan geçen tüm soruların cevaplarını, tarihe yön veren isimlerin hayatlarını, olayların nedenini, Kuran-ı Kerim ve Hadislerde karşılığını bulacağınız keyifli bir sohbete davetlisiniz.

İlahiyat Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, kendine özgü sıcak ve samimi üslubuyla CINE5 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Her Perşembe akşamı 21.05'te ekranda olacak "PROF. DR. RAMAZAN AYVALLI İLE GÖNÜL SOHBETLERİ" programında gönlünüzden geçen sorulara cevap verecek olan Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, mübarek gün ve geceleri, Peygamber Efendimizin ve Ehl-i Beytinin hayatından çok özel ve çarpıcı menkıbeleri, Peygamberler tarihi ve o döneme ait olaylarla mucizeleri izleyicilerle paylaşacak.

İlk programın konusu ise; İstanbul'un Fethinin 559. yılında, fethi müjdeleyen Hz. Muhammed ve fetihler padişahı Fatih Sultan Mehmet arasındaki dönemde yaşananlar, Kur'an-ı Kerim'de adı geçen yaşanmış gerçek olaylar…

Prof. Dr. Ramazan Ayvallı'nın öğretici, bilgilendirici, keyifli anlatımı ve Sırrı Er'in sunumuyla "PROF. DR. RAMAZAN AYVALLI İLE GÖNÜL SOHBETLERİ" 3 1 Mayıs 2012 Perşembe akşamı 21:05'de CINE5 ekranlarında başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cİne5 Yeni Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement