Çöldeki Kum Tanelerinden Yeniden Doğdu - Son Dakika
Güncel

Çöldeki Kum Tanelerinden Yeniden Doğdu

Çöldeki Kum Tanelerinden Yeniden Doğdu

Molped'in yenilenme sürecini anlatan reklam filmi, Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde çölde çekildi.

12.09.2012 14:21

"YENİ MOLPED İLE HEP DAHA İYİYE"

MOLPED, YENİ REKLAM FİLMİNDE

Molped'in "Yeni Molped ile hep daha iyiye" reklam filmi, ünlü ve sempatik şarkıcı Pamela Spence'nin seslendirmesiyle heyecan kattığı eğlenceli ve heyecanlı sahnelerle dikkatleri üzerine çekiyor. At, jeep, helikopter ve jet gibi araçların yer aldığı Molped'in yenilenme sürecini anlatan reklam filmi, Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde çölde çekildi.

Molped, yenilenen logosu, modern tasarımlı ambalajları ve geliştirilen ürün özelliklerinin yanı sıra yepyeni bir reklam kampanyasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. "Yeni Molped ile Hep Daha İyiye" sloganıyla tüketicisi ile buluşan Molped'in reklam kampanyası da markanın yenilenme sürecine uyum sağlayan görüntüler içeriyor.

Moonlighting ve Sinefekt tarafından ortak olarak çalışılan reklam filminde, Molped'in kendine güvenen, gizemli, özgür, teknolojiyi takip eden yeni imajı ön plana çıkarıldı.

Filmin çekimleri, Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde gerçekleştirildi. Eğlenceli ve oldukça enerjik 110 kişilik bir ekiple gerçekleştirilen Molped reklam filmi setinde, çöl şartları ve çekim sahnelerinde yaşanan bazı zorluklar ilginç sahnelere de yol açtı.

Hazırlıkları 3 hafta süren reklam filminin yönetmenliğini Umur Turagay yaptı. Vietnam Kreatif Ajans Başkanı Tibet Sanlıman tarafından planlanan, görüntü yönetmenliğini Yon Thomas'ın yaptığı reklam filminin yaratıcı yönetmenliğini Gürkan Günaydın üstlendi.

Gaye Basmacı'nın senaryosunu yazdığı, Gaipten Sesler'in müziklerini hazırladığı reklam filminin sanat yönetmenliğini Umur Kısa gerçekleştirdi. Reklam filminin çekiminde fotoğrafları ünlü fotoğraf sanatçısı Şenol Altun çekerken, seslendirmeyi ise enerjik ve deli dolu halleriyle bilinen şarkıcı Pamela Spence gerçekleştirdi.

Molped'in "Yenilenen Molped ile hep daha iyiye" konulu reklam filmi 5 Eylül 2012 tarihinden itibaren yayınlanmaya başladı.

Molped'in reklam filmi ekibi, çöl fırtınası yüzünden donmaktan son anda kurtuldu

Reklam çekiminin gerçekleştirildiği Cape Town'ın çöl ortamında fırtına çıkınca, senaryoda helikopterin çöle yakın plan geçmesi gereken sahnede pilot, bütün riskleri göze alarak helikopteri fırtınada kullandı.

Daha önce de pek çok ünlü filmde yer alan ve reklam filminde 3 farklı dublör kullanan İngiliz Atının, helikopter sahnelerinden korkması ve zaman zaman kontrolden çıkması, çekim ekibine zor anlar yaşatsa da, İngiliz Atı kısa zamanda reklam filmi setinin maskotu haline geldi.

Saat 06.00'da çekime başlayan reklam filmi ekibi havanın gün içerisinde en fazla 10-15 derece olmasıyla, soğuk havada oldukça zor anlar yaşadılar. Çekimin gerçekleştirildiği White Dunes isimli alanda, çöl fırtınasında havanın soğuk olmasının yanı sıra kumların uçuşmasıyla da bir anda tüm set kumların içinde kaldı.

Reklam Filmi Künyesi:

Reklamveren : Hayat Kimya

Reklamveren Temsilcisi: Melek Soklangıç Dinçer, Gülser Golbazi Karlı, Elçin Bayraktaroğlu

Reklam Ajansı: Vietnam

Yaratıcı Yönetmen: Gürkan Günaydın

Metin Yazarı: Gaye Basmacı

Sanat Yönetmeni: Umut Kısa

Müşteri İlişkileri: Ceren Gül

Ajans Prodüktörü: Cengiz Karadeniz

Yönetmen: Umur Turagay

Yapım Şirketi: Moonlighting

Görüntü Yönetmeni: Yon Thomas

Kostüm Tasarım: Violet Benhabib

Post Prodüksiyon: Sinefekt

Fotoğraf: Şenol Altun

Dublaj Sanatçısı: Pamela Spence

Müzik: Gaipten Sesler

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çöldeki Kum Tanelerinden Yeniden Doğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement