Çorum İskilip Açık Ceza İnfaz Kurumunda Yangın ve Kurtarma Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Çorum İskilip Açık Ceza İnfaz Kurumunda Yangın ve Kurtarma Tatbikatı Yapıldı

Çorum İskilip Açık Ceza İnfaz Kurumunda Yangın ve Kurtarma Tatbikatı Yapıldı

İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen tatbikatta, İskilip Açık Ceza İnfaz Kurumunda olası bir yangın durumunda personel ve hükümlülerin nasıl hareket etmeleri gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı. Tatbikatta, yangın alarmının çalmasıyla birlikte binadaki personel ve hükümlüler itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Ayrıca, yangın çıkan binada kalan bir kişi itfaiye aracıyla kurtarıldı ve dumandan etkilenen bir kişi de ambulansa sedye ile taşındı. Tatbikatta ayrıca yangına ilk müdahale ve yangın söndürücülerin kullanımı gibi konular da uygulamalı olarak eğitildi.

02.11.2023 15:29

Çorum İskilip Açık Ceza İnfaz Kurumunda yangın ve kurtarma tatbikatı yapıldı.

İskilip Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, tatbikatta, İskilip Açık Ceza İnfaz Kurumundaki olası yangın durumunda personel ve hükümlülerin yapması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Teorik eğitimle başlayan eğitimde senaryo gereği yangın alarmının çalmasıyla binadaki personel ve hükümlüler, itfaiye personelince tahliye edildi.

Yangın çıkan binada kalan bir kişi itfaiye aracıyla kurtarılırken, senaryo gereği dumandan etkilenen bir kişi de sedye ile ambulansa taşındı.

Ardından yangına ilk müdahale, yangın söndürücülerin kullanımı gibi konularda uygulamalı eğitim verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum İskilip Açık Ceza İnfaz Kurumunda Yangın ve Kurtarma Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement