Çorumlular En Büyük Hemşehri Organizasyonunda Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Çorumlular En Büyük Hemşehri Organizasyonunda Buluşacak

Çorumlular En Büyük Hemşehri Organizasyonunda Buluşacak

Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Gökçe, İstanbul'da en az 5 bin kişinin katılacağı Çorumlular hemşehri pikniğini düzenleyeceklerini açıkladı.

18.06.2014 13:16  Güncelleme: 13:18

Çorum Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu istişare toplantısı Yukarı Zeytin Köyü Eğitim Kültür ve Spor Derneğinde gerçekleştirildi.

ÇORDEF Başkanı Süleyman Gökçe, Çorum derneklerinin bir araya gelmesi ile kurulan federasyonun Çorumlu hemşehriler arasındaki birliği ve beraberliği en üst düzeye getirmek için çalışmalar yürüttüğünü söyledi.
Hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi ve Çorum'un tanıtımı için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Gökçe; "Federasyon olarak en önemli amacımız hemşehrilerimiz arasında birlik, beraberliği sağlamak ve yöremizin kalkınmasına katkı sağlamaktır. Bu kapsamda Çorum'un tarihini ve kültürünü tanıtmak için etkinlikler düzenliyoruz. Çorum'un turizme kazandırılmasına, kent vizyonunun oluşturulmasına, hemşehrilerimizin hak ve hukukunun korunmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eğitim faaliyetlerine destek olmaya çalışıyoruz. Bu amaçla İstanbul'da en az bin hemşehrimizin katılacağı bir hemşehri pikniği organize edeceğiz. Bu en büyük hemşehri organizasyonlarından birisi olacak" ifadelerini kullandı.

Toplantıya ÇORDEF Başkanı Süleyman Gökçe'nin yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Urhan, Cemil Yaşkabak, Ayhan Kara, Recep Kaya, Osman Kutlu, Mustafa Karabayır, İsa Sözen, federasyona üye derneklerin başkanları, Osmancık Derneği Başkanı Serdar Gürsoy ve İstanbul Çorumlular Derneği Başkan Yardımcısı Abdullah Çıtak katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorumlular En Büyük Hemşehri Organizasyonunda Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement