Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünürü Hastaneye Kaldırıldı, Nişan İptal Oldu - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünürü Hastaneye Kaldırıldı, Nişan İptal Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü Özdemir Bayraktar, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Üzücü haber sonrası Selçuk Bayraktar ile Sümeyye Erdoğan'ın nişan töreni ertelendi.

12.03.2016 18:26  Güncelleme: 01:12

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü, damat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası, Özdemir Bayraktar geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı. Özdemir Bayraktar'ın aort damarıyla ilgili geçirdiği rahatsızlık sonucu girdiği ameliyattan çıktığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kötü haber üzerine nişan ileri bir tarihe ertelendi.

AKŞAM NİŞAN TÖRENİ VARDI

Tarabya Huber Köşkü'nde bu akşam yapılacak nişan töreni nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi Kısıklı'daki evlerinden saat 16.30 sıralarında Tarabya'ya hareket edecekleri sırada rahatsızlık haberi geldi.

ERDOĞAN HASTANEDE 4 SAAT KALDI

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayraktar'ın kaldırıldığı Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitti. Özdemir Bayraktar'ın aort damarıyla ilgili rahatsızlık geçirdiği ve ameliyatta olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da saat 19.30 sıralarında hastaneye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise saat 20.30 sıralarında hastaneden ayrıldı.

ALBAYRAK VE KURTULMUŞ DA HASTANEYE GELDİ

Ardından saat 20.30 sıralarında hastaneye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak da ziyarete geldi. Albayrak yaklaşık bir saat kaldıktan sonra hastaneden ayrıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da hastaneye gelerek bir süre ziyarette bulundu.

NİŞAN İPTAL OLDU

Sümeyye Erdoğan ile bugün nişanlanacak olan Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın acil olarak ameliyata alınması üzerine Tarabya Köşkü'nde yapılacak olan tören de iptal edildi.

BAYRAKTAR'IN DURUMU İYİ

Edinilen bilgiye göre, Özdemir Bayraktar'ın aort damarıyla ilgili rahatsızlık geçirdiği ve bu nedenle ameliyata girdiği öğrenildi. Bayraktar'ın ameliyatanın başarılı geçtiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DAMAT BAYRAKTAR TWEET ATTI

Damat adayı Selçuk Bayraktar, kendi twetter hesabından ameliyat sonrası şu mesajı paylaştı;

Babamın geçirdiği ani ameliyat sebebiyle geçmiş olsun dileklerini ileten ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren doktorlarımızdan Allah razı olsun. Babamın tedavisi devam etmektedir. Dualarınızı bekleriz.

"BABAMIN AORT DAMARI YIRTILMIŞ"

Olayın duyulmasının ardından Özdemir Bayraktar'ın küçük oğlu Ahmet Bayraktar, "Babamın aort damarı yırtılmış. Daha önce de aynı rahatsızlık yaşanmıştı. Şimdi ameliyatta. İlk müdahaleyi başhekim yaptı. Kendi doktorunu bekliyoruz" şeklinde açıklama yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Dünürü Hastaneye Kaldırıldı, Nişan İptal Oldu

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünürü Hastaneye Kaldırıldı, Nişan İptal Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • cumali: Bir sürü gencecik insanlar ölüyorda buna mı üzülelim? yaşadığını yaşamış işte.. ölsede çokta tın 0 0 Yanıtla
  • Altan: Geçmiş olsun Allah acil şifalar ihsan eylesin. 0 0 Yanıtla
  • şencan: zengin zengin ile evleniyor.dikkat ettim.evlendikleri kisiler gariban cocuklari degil 0 0 Yanıtla
  • selo: Allah büyuk işte 0 0 Yanıtla
  • Sonuna kadar BJK: Ne olmuş ne olmuş tüh tüh vahvah yazık ya la 0 0 Yanıtla
  • Ülkücü: ne yapalım çokmu önemli 0 0 Yanıtla

Advertisement