Dağcılar, Ohtamış Şelalesinden İndi - Son Dakika
Güncel

Dağcılar, Ohtamış Şelalesinden İndi

Dağcılar, Ohtamış Şelalesinden İndi

Ordu Dağcılık İl Temsilciliği ve Altınordu Düşünce ve Spor Kulübü sporcuları, 30 metre yüksekliğindeki Ohtamış şelalesinden iniş yaptı.

13.09.2013 15:29  Güncelleme: 15:04

Ordu Dağcılık İl Temsilciliği ve Altınordu Düşünce ve Spor Kulübü sporcuları, Ulubey İlçesi Ohtamış köyünde bulunan 30 metre yüksekliğindeki Ohtamış şelalesinden iniş yaptı.

Altınordu Düşünce ve Spor Kulübü üyeleri, Ordu'nun Ulubey İlçesi Ohtamış Köyünde bulunan 'Ohtamış Şelalesi'nden gösteri yaptı. Ordu Dağcılık İl Temsilciliği'nin 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Ohtamış Şelalesi kaya inişi yaklaşık 30 metreden yapıldı. Altınordu Düşünce ve Spor Kulübü Başkanı Savaş Özcan ve sporcularının dinlenmek, yüzmek ve kamp yapmak için çok uygun olan şelaleden inişi izlemeye gelen köylüler heyecanlı dakikalar yaşadı.

Altınordu Düşünce ve Spor Kulübü Başkanı Savaş Özcan unutamayacakları bir gün yaşadıklarını belirterek, "Ohtamış Köyü ve Şelalesi Tanıtma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve Ordu Dağcılık İl Temsilciliği'nin düzenlediği etkinlik için buradayız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dağcılar, Ohtamış Şelalesinden İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement