Darıca'ya Türkiye İkinciliği - Son Dakika
Güncel

Darıca'ya Türkiye İkinciliği

Darıca\'ya Türkiye İkinciliği

Balıkesir'de yapılan Türkiye Minikler ve Yıldızlar karate Şampiyonasında Darıca yıllar sonra madalyaya kavuştu.

08.02.2014 10:00  Güncelleme: 10:02

Balıkesir'de yapılan Türkiye Minikler ve Yıldızlar karate Şampiyonası'nda Darıca yıllar sonra madalyaya kavuştu. 59 ilden 2450 sporcunun katılımıyla yapılan şampiyonada darıca İdeal İhtisas Spor kulübü gösterdiği performansla büyük beğeni kazandı. Temsilcimiz şampiyonayı bir Türkiye ikinciliği ile kapattı. Bir çok kategoride ise temsilcimiz madalya maçlarını kıl payı kaçırdı.

VOLKAN AYDIN TÜRKİYE İKİNCİSİ

9 sporcuyla Şampiyona'ya katılan temsilcimizden Volkan Aydın Yıldızlar 50 kilogramda Türkiye ikincisi olarak Darıca'ya yıllar sonra madalya kazandı. Aydın'ın başarısı Darıca'ya sevindirirken, minik sporculardan Burakhan Efe +45 kilogramda grup finalinde elenerek madalyayı kaçırırken, yıldızlar 50 kilogramda Alperen Ayyıldız da aynı şekilde grup finalinde turnuvaya veda etti, Bora Pakkan üçüncü turda, Eren Adil Yılmazer dördüncü turda, Kerim Kıvanç, Oğuzhan Akçay ilk turda veda ederken, Feyzanur Kılıç da önde götürdüğü maçta çizgi ihlaliyle elendi.

AKÇAY SPORCULARINI KUTLADI

Kulüp başkanı Ahmet Akçay yaptığı açıklama da sporcularını kutlayarak, "Bu süreçte sporcularıma gösterdikleri performanstan dolayı hepsini ayır ayrı tebrik ediyorum. Velilerimize, çocuklarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Şampiyonaya katılmamızda desteğini esirgemeyen başta Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak'a, Metro star yönetim kurulu başkanı Abdullah Örs'e, Yiğittaşlar Otomotiv'den Hakan Yiğittaş ve dostumuz Sensei Adnan Şamdan ile büyüklerimizin hepsine, Darıca İdeal Spor Kulübü adına velilerimiz, öğrencilerimiz ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Darıca'ya Türkiye İkinciliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement