Dayak Yedi Ama Parasını Kaptırmadı - Son Dakika
Güncel

Dayak Yedi Ama Parasını Kaptırmadı

Dayak Yedi Ama Parasını Kaptırmadı

Sattığı kooperatif hissesinin parasını tapuda alan Mehmet Karagöz, park halindeki aracına binerken 3 kişinin saldırısına uğradı ama para dolu çantayı gaspçılara vermedi.

03.06.2016 12:32  Güncelleme: 13:49

Antalya'nı Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesi'nde Tapu Kadastro ve Bölge Müdürlüğü'nde üzerinde kayıtlı kooperatif hissesini bir yakınına satan ve karşılığında aldığı parayı koyduğu çantayla aracına binmek üzere olan Mehmet Karagöz, bir otomobilden inen 3 kişinin saldırısına uğradı.

BİBER GAZI SIKIP DÖVDÜLER

Karagöz'ün elindeki para dolu çantayı almaya çalışan gaspçılar, başarılı olamayınca biber gazı sıkıp Karagöz'ü dövdü.

Dayak Yedi Ama Parasını Kaptırmadı

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ MÜDAHALE ETTİ

Yoldan geçen Mehmet Çakmak adlı vatandaşın da müdahalesi üzerine şüpheliler geldikleri otomobile binerek kaçtı.

Dayak Yedi Ama Parasını Kaptırmadı

HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekiler yaralı Karagöz için ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri Mehmet Karagöz ve yanındaki yakınını, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürürken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Dayak Yedi Ama Parasını Kaptırmadı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dayak Yedi Ama Parasını Kaptırmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Dalamanlı: Allah razı olsun oradan geçen vatandaşdan eğer o olmasaydı belki amcayı öldüreceklerdi gözü dönmüş caniler. Gidin alın teriyle paranızını kazanın öyle hırsızlıklan değil... 3 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: EY HALKIM AKP NİN 90 YILLIK ENKAZ DİYE ADLANDIRMIŞ OLDUĞU CUMHURİYETİ ADAM GİBİ İNSAN GİBİ ONURUNLA VE GURURUNLA YAŞAMIŞ OLDUN BUNDAN SONRA GELECEK OLAN YILLARINI DA BAŞKANLIK ADI ALTINDA HİLAFET İLE YAŞAYARAK GEÇİR YALNIZ ŞUNU UNUTMA Kİ BİR DAHA GERİYE DÖNÜŞÜN SÖZ KONUSU OLMAYACAKTIR BİR ZAMANLAR İRAN DA CUMHURİYET İLE YÖNETİLİYORDU İŞTE BU GÜN Kİ DURUMU ORTADA KARAR SENİN... 0 0 Yanıtla

Advertisement