Demirci'de İki Ev Yangında Kül Oldu - Son Dakika
Güncel

Demirci'de İki Ev Yangında Kül Oldu

Demirci\'de İki Ev Yangında Kül Oldu

Manisa'nın Demirci ilçesi Durhasan beldesinde elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında, iki ev kullanılamaz hale geldi.

14.08.2012 11:24

Manisa'nın Demirci ilçesi Durhasan beldesinde elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında, iki ev kullanılamaz hale geldi. Yangın, gece saat 21.30 sıralarında, Selvi Mahallesi 16 nolu evde ikamet eden Mehmet Güven'e (42) ait evde başladı bitişiğindeki Arife Erkan'a ait eve sıçradı. Ahşap evler alevlere teslim oldu. Yangına kazma ve küreklerle ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar, hortum ve kovalarla su dökerek yangının büyümesine engel oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Evi yanan Mehmet Güven adlı vatandaş, üç çocuğuyla tarlaya tütün kırmaya gittiğini belirterek "Tütün kırarken evimin yandığı haberi geldi. Geldiğimde evim tamamen yanmıştı. Tek tesellimiz can kaybının yaşanmaması. Bütün hayatım bu evde geçmişti. Maddi hasardan daha çok manevi değerleri olan evim gitti. Anılarım yandı. Bayramı buruk geçireceğiz" dedi.

Olay yerine gelen Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin de, "Devlet olarak kardeşimize her türlü yardımı yapacağız en kısa sürede evini yapıp üzüntüsünü gidereceğiz" şeklinde konuştu.

Yanan ikinci evin sahibi Arife Erkan'ın da Demirci'de oturan çocuklarının ziyaretine gittiği ve evde kimsenin olmadığı bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Demirci'de İki Ev Yangında Kül Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement