Demokrasi Nöbetinde Nikah Töreni - Son Dakika
Güncel

Demokrasi Nöbetinde Nikah Töreni

Demokrasi Nöbetinde Nikah Töreni

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde Gökhan Özel ve Hanım Gün çiftinin nikahı demokrasi nöbetinde kıyıldı.

11.08.2016 13:05

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde Gökhan Özel ve Hanım Gün çiftinin nikahı demokrasi nöbetinde kıyıldı. Meydanda toplanan kalabalık önünde kıyılan nikahın ardından çift, düğün salonuna geçti.

Gazipaşa'da oturan 21 yaşındaki Gökhan Özel ve 19 yaşındaki Hanım Gün, evlilik kararının ardından düğün tarihini 10 Ağustos olarak belirledi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetine katılan Gökhan Özel, müstakbel eşiyle de konuşarak nikahı nöbetin tutulduğu meydanda kıymaya karar verdi. Dün akşam son demokrasi nöbeti yapılırken, Gökhan Özel ve Hanım Gün de düğün salonuna gitmeden Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Gelinlik ve damatlıkla Türk bayrağı eşliğinde alana giren çifti, kalabalık coşkuyla karşıladı.

NİKAHI BELEDİYE BAŞKANI KIYDI

Çiftin nikahının kıyılması için meydana masa konuldu. Burada çiftin nikahını Gazipaşa Belediye Başkanı AK Partili Adil Çelik kıydı. Başkan Çelik, bugüne kadar yüzlerce nikah kıydığını, ancak en ilginç ve anlamlı nikahın bu olduğunu belirterek, "Böyle duyarlı ve vatan sevdalısı gençler olduğu müddetçe hiçbir güç bizim sırtımızı yere getiremez" dedi.

Nikahın ardından İlçe Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, genç çift için dua etti. Kaymakam Kadir Ekinci ise genç çifte mutluluklar dileyerek Türk bayrağı ve Kuran hediye etti.

Gökhan Özel, demokrasi nöbetlerine sürekli katıldığını ve bunun vatani görev olduğunu aktarırken, düğün öncesi de salona gitmeden demokrasi nöbetine katılmak istediklerini söyledi.

- Gazipaşaantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demokrasi Nöbetinde Nikah Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement