Dereceye Giren Karatecilerden Şiran'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Dereceye Giren Karatecilerden Şiran'a Ziyaret

Dereceye Giren Karatecilerden Şiran\'a Ziyaret

Sporcular Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.

07.01.2014 11:18

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsile ederek dereceye giren sporcular Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti. Sponsorları tarafından sporculara ise para ödülü verildi.

Düzenlenen şampiyonada Gaziantep'i temsil eden sporculardan Erkeklerde 84 kilogramda Gökhan Gündüz Türkiye birincisi, Veteranlarda Ünal Polat Türkiye ikincisi olurken Bayanlarda ise Elif Sena Akkurt 50 kilogramda Türkiye ikincisi ve yine 50 kilogramda Selvanur Akkurt Türkiye üçüncüsü olarak dereceye girdi. Dereceye giren sporcular Antrenörleri Abdulkadir Akkurt nezaretinde Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Şiran, başarılarının devamı dilediğini ifade etti. Gaziantep'in sporda daha iyi başarıları hak etiiğini söyleyen Şiran," Dereceye giren sporcularımızı ve bu sporcularımızda emeği geçenleri kutluyorum. Aldıkları derecelerle bizlere mutluluk yaşattılar. Tabi artık Gaziantep daha iyi dereceler görmek istiyor. Ben inanıyorum ki sadece karetede değil diğer spor branşlarımızda da Gaziantep Dünya ve Olimpiyat şampiyonları çıkaracaktır. Tüm sporcularımıza da bu vesileyle başarılar dileyerek onlardan hem memleketimize hemde ülkemize yakışır başarılar bekliyoruz" dedi. Ziyaret dereceye giren sporculara sponsor firmanın ödüllerini sunmasıyla son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dereceye Giren Karatecilerden Şiran'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement