Diyarbakır'da Cinayet İşledi, Antalya'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Cinayet İşledi, Antalya'da Yakalandı

Diyarbakır\'da Cinayet İşledi, Antalya\'da Yakalandı

Diyarbakır'da iki kişiyi öldürdükten sonra kaçan cinayet zanlısı 11 yıl sonra Antalya'da yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

12.04.2012 13:15

Diyarbakır'da iki kişiyi öldürdükten sonra kaçan cinayet zanlısı 11 yıl sonra Antalya'da yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, hakkında yakalama emri bulunan şahsın Antalya'da ikamet eden oğlunun evinde olduğu tespit edilerek yapılan bir operasyon sonucu yakalandığı belirtildi. Açıklamada, "28 Aralık 2001 günü Bismil ilçesi Kooperatifler mezrası Tepe yolu üzerinde araç ile seyir halinde iken maktül Zeki Karakaş ve Turan Karakaş'ın öldürülmesi olayını gerçekleştiren ve hakkında Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesince 'Kan Gütme Saikiyle Adam Öldürmek' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılan firari sanığın yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar olumlu sonuç verdi. Hakkında yakalama emri bulunan şahıs ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucu; şahsın oğlunun Antalya'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Mahmutlar beldesi Faik Er Sokak üzerinde bulunan ikamette olduğu tespit edilmiştir. Firari sanığın yakalanmasına yönelik olarak ilimizden Antalya iline görevlendirilen Aranan Şahıslar Büro Amirliği'ne ait ekibin Antalya'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Mahmutlar beldesi Faik Er Sokak üzerinde bulunan ikameti çevresinde yapmış oldukları çalışmalarda firari sanığın adreste olduğunun tespiti yapılarak, 9 Nisan 2012 günü yapılan planlı çalışma ile yakalanmıştır" denildi.

Hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunan firari sanığın Diyarbakır'da sevk edildiği adli makamlar tarafından yapılan adli işlemlerinin ardından cezaevine gönderildiği belirtildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Cinayet İşledi, Antalya'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement