Diyarbakır TÜMSİAD Şubeside Ziyaret Edildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır TÜMSİAD Şubeside Ziyaret Edildi

Diyarbakır TÜMSİAD Şubeside Ziyaret Edildi

Genç TÜMSİAD heyeti Diyarbakır'da ziyaretlerde bulundu

10.05.2013 13:37

Diyarbakır bölgesindeki yetkili ve genç işadamları ile bir dizi temas ve görüşmelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a giden Genç Tümsiad İstanbul Şubeden giden heyet Tümsiad Diyarbakır şubesini ziyarette bulundu. Heyette,Genç Tümsiad İstanbul şube Genel sekreteri Muhammed Said YILDIRIM, Dış ilişkiler koms.bşk.yrd. Mustafa ALPAY ve Medya koms.bşk. Ferit ARSLAN katıldılar.

Heyeti Tümsiad Diyarbakır şube sekreteri Fahri ASLAN ve Sektör Kurulları ve Gençlik Komisyonu Başkanı Sinan TURHAN karşıladılar.

Şubede bir süre dinlenen heyet şube üyeleri ile ikili görüşmeler yapıldıktan sonra, Sektör Kurulları ve Gençlik Komisyonu Başkanımız Sinan TURHAN rehberliğinde programlarını icra etmek üzere şubeden ayrıldılar.

Vali yardımcısı Cemal Hüsnü kansız 'a yapılan ziyaret:

Genç TÜMSİAD " doğu bölgesi girişimciliğinde "genç etki " programlarının istişare görüşmelerini yapmak üzere Diyarbakır da bürokratik ve akademik ziyaretler gerçekleştirdi. İlk ziyaret Diyarbakır vali yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız beye makamında gerçekleştirildi. Söz alan Dış ilişkiler başkan yardımcısı Sn Mustafa Alpay " Genç TÜMSİAD olarak ülkemizin çeşitli illerinde düzenlediğimiz girişimcilik programlarında genç girişimci adaylarına ulaşmayı başardık. Şimdi ise doğu bölgesine maksimum fayda sağlamak için bu programları doğu daki ileerimizde yapmak istiyoruz. Ana ilke ve hedefimiz ülkemizin gençlerine girişimcilik konusunda önlerini açabilmek ve fayda sağlamak " diye konuştu. İstanbul Şube genel sekreteri Sn Muhammed Said Yıldırım ise " bu bölgede gençlere girişimciliği aşılamayı amaç ediniyoruz " dediler. Diyarbakır vali yardımcımız ise " Genç TÜMSİAD ın bu projesi Diyarbakırımıza ve gençlerimize şüphesiz büyük katkılar sağlayacaktır. Bizlerde üzerimize düşen her konuda destek vermeye hazırız" diyerek iyi dilek ve temennilerde bulundular.

Büyükşehir belediye başkanlığında temaslarda bulunuldu :

Genç Tümsiad heyeti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına ziyarette bulununarak Büyükşehir Belediye eş başkanı sn Hafize İpek hanım ile görüştüler.

Söz alan Dış İlişkiler Başkan yardımcısı Sn Mustafa Alpay " bölgede oluşan birlik ve beraberlik havası çok önemli , işte bu noktada biz genç işadamları olarak bölgeye yapılan yatırımları yerinde görmek , yeni yatırımlara olanak sağlamak ve bölgedeki genç girişimci adaylarına devlet teşvik ve desteklerini anlatarak bu bölgede girişimci olmalarına teşvik etmek amacıyla programlar silsilesi düzenlemek istiyoruz bu noktada sizlerinde fikir ve önerilerini almak , istişarelerde bulunmak amacıyla sizi ziyaret etmiş bulunuyoruz biz Genç TÜMSİAD olarak doğu bölgemizi kalkındırıcı iktisadi faaliyetlerde üzerimize düşeni üstlendiğimiz misyon çerçevesinde yapmaya hazır ve kararlıyız. Diyarbakır 'ın gençlerine iktisadi hayatta ''genç etkinin '' önemini anlatmaya kararlıyız'' dediler.

Eş başkan sn Hafize İpek hanım ise " Genç Tümsiad 'ın bu girişimi bizleri son derece memnun etmiş ve heyecanlandırmıştır. Bizler üzerimize düşen her konuda yardımcı olmaya hazırız. Birlik ve beraberlik ortamında gençlerimizin bölgemiz için üstleneceği misyon son derece önemlidir " dediler. İstanbul Şube genel sekreteri Sn M. said Yıldırım ise " Türkiyemizin çeşitli illerinde KOSGEB ile ortak yaptığımız çalışmaları bu bölgedede yapmaya kararlıyız " dediler.

Heyetimiz hediyelerini takdim ettikten sonra ziyaretlerini bitirdiler

Dicle Üniversitesi rektörü Ayşegül Jale Saraç makamında ziyaret edildi :

Genç Tümsiad heyeti günün son ziyaretini Dicle üniversitesi rektörüne yaptı. Yapılmak istenilen ''Genç etki '' programları hakkında bilgi veren Mustafa Alpay '' sayın rektörüm birlikte bölge gençlerinin girişimci olmaları için büyük projelere imza atacağımızı düşünüyoruz '' dediler. Rektör hanım ise destek verdikleri bu faaliyetlerin önemli ve yararlı olacağına dikkat çektiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Diyarbakır TÜMSİAD Şubeside Ziyaret Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement