DMY Production 4. Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

DMY Production 4. Yılını Kutladı

DMY Production 4. Yılını Kutladı

DMY Production sektördeki 4. Yılını yapımcı ve sunucu Duygu Meltem Yalçınkaya'nın doğum günü ile birlikte kutladı.

14.09.2012 09:58

Gayrimenkul sektöründeki emlak programları ile 2 yıldır 500'e yakın program hazırlayıp sunan DMY Production Kireçburnu'nda yer alan Paella Balık restaurant'ta tüm ekibi ile birlikte 4. Yılını kutladı. Programın yapımcısı ve sunucusu Duygu Meltem Yalçınkaya'nın doğum günü ile birlikte kutlanan geceye iş dünyası ve gayrimenkul sektöründen ve TV dünyasından bir çok konuk katıldı.

Açılış konuşmasını Duygu Meltem Yalçınkaya'nın yaptığı geceye katılan konuklar, sanatçı Tunç Öz'un şarkılarıyla geç vakitlere kadar eğlendiler. Duygu Meltem Yalçınkaya'nın eşi ile birlikte tek tek karşılayıp ilgilendiği konuklar gecede, 12 yılını haber merkezlerinde muhabir ve editör olarak, son 4 yılında ise televizyonlarda yapımcı, sunucu, editör olarak görev yapan  Tonguç Nacar'ın okuduğu şiir ile oldukça keyiflendiler.

500 programdır 4 ayrı kanalda, Cumartesi ve Pazar günleri 16:00-18:00 saatleri arasında ATV Avrupa da "Emlak Turu" ve yine Cumartesi ve Pazar günleri 14:50-15:50 saatleri arasında STV Avrupa da "Duygu ile Emlak Fırsatları", ve Kanal 7 Avrupa da Cumartesi günleri 12:00- 13:30 saatleri arasında yayınlanan "Duygu ile Yaşam Fırsatları" konulu, canlı yayın emlak programlarında İstanbul ve Türkiye'deki prestijli ve kaliteli projeleri konuk eden DMY Prodüksiyon'un gecesine; Duygu Meltem Yalçınkaya ile program sunuculuğunu birlikte yapan, Vatan Şaşmaz ve eşi Canan Şaşmaz, Av. Levent Turgut Karakoç, Mg Proje Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Güven Baltık, MNT Anatolia Yönetim kurulu Başkanı Teoman Akyar ve kızı İldeniz Akyar, Canan Dilberoğlu ve Eşi Suat Dilberoğlu, Gündüzler Yapı Pazarlama Koordinatörü Celal Can, Nejla Sak , Murat Gündüz ve Filiz Gündüz, Okan Karacan, Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen  ve eşi, Ceylan Kılıç ve annesi Leyla Kılıç, Binnur Gülbalıkçı ve Eşi Ahmet Gülbalıkçı, Canan Yurduseven ve Eşi, Levent Pesenlioğlu, Salih Yosunkaya, Onur Sürmeli - Gabriela Sürmeli, İlknur Yüksel, Polat Labar- Burcu Yılmaz, Tonguç Nacar ve İsmail Taştan katıldılar.

Gecenin ilerleyen saatinde kesilen pasta töreninden sonra konuklar halay çekip şarkılar söyleyerek Paella Restaurant'tan ayrıldılar.

DMY Production ATV de yayınlanan "Emlak Turu" programının bu hafta 100. Programını yayınlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DMY Production 4. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement