"Doğa'nın Lezzeti" Görücüye Çıkacak - Son Dakika
Güncel

"Doğa'nın Lezzeti" Görücüye Çıkacak

"Doğa\'nın Lezzeti" Görücüye Çıkacak

Doğa Koleji Bilim Kültür Sanat Şenliği'nde, veliler pişirdi, ünlüler yedi!

30.11.2013 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğa Koleji, 8 yıldır geleneksel olarak düzenlediği "Bilim Kültür ve Sanat Buluşmaları"nda bu yıl ünlüleri ağırladı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı Doğa'nın Lezzeti yemek yarışmasında Doğa Koleji velileri pişirdi, Serkan Bozkurt, Ayşe Tüter, Zahide Yetiş, Doğa Bekleriz, Kasım Çoban ve Sefa Doğanay tattı.

Doğa Koleji'nin geleneksel olarak düzenlediği Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği bu yıl damak kültürüne de dokunacağı Doğa'nın Lezzeti isimli bir yemek yarışması düzenledi. Doğa Koleji velilerinin menülerini sunduğu yarışmanın sunuculuğunu Vatan Şaşmaz yaparken ünlü isimler yemekleri puanladı. Halkalı Doğa Koleji Okul Müdürü Ebru Oruç Doğa'nın Lezzeti Yemek Yarışması ve Geleneksel Bilim Kültür Sanat Şenliği hakkında "Uzun zamandır sürdürdüğümüz çalışmalarımızın sonuçlarını sizlerle paylaşacağımız Şenlik'imizde bizlere eşlik ettiğiniz için çok mutlu olduk. Bugün sizlerle çocuklarımızın bilim, sanat ve kültürel alanda yaptığı çalışmaların sonuçlarını paylaşırken aynı zamanda keyifli de vakit geçireceğiz. Bizi kırmadan gelen değerli jüri üyelerimizin kararıyla sonuçlanacak Doğanın Lezzeti yarışmasından elde ettiğimiz gelirin tamamı LÖSEV'e aktarılacak. Bu da bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Jüri üyeliğini Serkan Bozkurt, Ayşe Tüter, Zahide Yetiş, Doğa Bekleriz, Kasım Çoban ve Sefa Doğanay'ın üstlendiği yarışmada, dereceye giren veliler ödüllerini ünlü isimlerin elinde aldılar. Doğa Koleji velileri, öğrencileri ve öğretmenleri, jüri üyeleri ile hem pişirdikleri lezzetleri birlikte tattılar, hem de keyifli vakit geçirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Doğa'nın Lezzeti' Görücüye Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement