Doğanşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Doğanşehir'den Kısa Kısa

Doğanşehir\'den Kısa Kısa

Turgut Özal Üniversitesi Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu tarafından kariyer günleri etkinliği düzenlendi.

30.04.2019 15:27

Turgut Özal Üniversitesi Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu tarafından kariyer günleri etkinliği düzenlendi.

Girişimcilik Kulübü tarafından konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe konuşması olarak katılan Doğanşehir Kaymakamı Murtaza Ersöz, öğrencilere üniversite hayatı ve kaymakamlık süreci hakkında bilgi verdi.

Başarmanın sırrının sabır olduğunu belirten Ersöz, şunları kaydetti:

"Kaymakamlık benim çocukluk hayalimdi. Öğrenciyken bizi ziyarete gelen kaymakamlarımızın, valilerimizin ve diğer devlet büyüklerinin üzerimizde bıraktığı etki ve kaymakam olarak millete ve devlete hizmet edebilme düşüncesi bana her daim güç vermiştir. Göreve geldiğim günden bugüne kadar ülkemizin farklı yerlerinde, farklı kültürlere sahip hemşehrilerimize hizmet etme olanağım oldu."

Önceliği her zaman eğitime verdiğini dile getiren Ersöz, "Zira biz devletin temsilcileri olarak sadece güzel evler, yollar ve çevre düzenlemesi gibi konularla uğraşır ve eğitimi ötelersek başarılı olmuş sayılmayız. Bu nedenle önceliğimiz her daim eğitimdir." dedi.

Etkinliğe Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ünal İspir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Alparslan Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şen ve öğretmenler katıldı.

Doğanşehir'de "Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor" etkinliği

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığının "Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor" projesi kapsamında Vaizoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, gönüllü olarak vatandaşların şeker ve tansiyon ölçümlerini yaptı.

Okulun son sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Şerafettin Yıldırım Parkı'nda stand açılarak vatandaşların şeker ve tansiyonlarına bakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğanşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement