Doğubayazıt'ta Kobani Gösterisine Katılan 8 Kişi Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Doğubayazıt'ta Kobani Gösterisine Katılan 8 Kişi Gözaltında

Doğubayazıt\'ta Kobani Gösterisine Katılan 8 Kişi Gözaltında

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde günün ilk ışıklarında düzenlenen operasyonda Kobani olaylarına karıştıkları öne sürülen 8 şüpheli gözaltına alındı.

15.01.2015 11:18  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde günün ilk ışıklarında düzenlenen operasyonda Kobani olaylarına karıştıkları öne sürülen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Kobani'nin IŞİD tarafından işgalini protesto etmek amacıyla Doğubayazıt'ta yapılan gösterilere katılanlar için bu sabah erken saatlerinde Doğubayazıt İlçesi ile Karaca Köyü'nde operasyon yapıldı. Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerinin öncülüğünde çok sayıda polisin katıldığı operasyonda Kobani olaylarına katıldıkları öne sürülen kişilere ait evlere baskın düzenlendi. Karaca Köyü'nden Zeynel Abidin Andiç ile eşi Makbule Andiç, Doğubayazıt'ta Muhlis Kocaman, Mustafa Demir, Erdal Özdemir, Murat Çelik, NerimanTanrıkulu ve Hakan Tanrıkulu gözaltına alındı. Yakalananlar Uluyol Polis Merkezi'ne götürülürken, evlerde detaylı arama yapıldı. Gözaltına alınanlar, sağlık kontrolleri ve sorgu ardından adliyeye sevk edilecek. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğubayazıt'ta Kobani Gösterisine Katılan 8 Kişi Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement