Dolandırıcıyı İşyerine Kilitledi - Son Dakika
Güncel

Dolandırıcıyı İşyerine Kilitledi

Dolandırıcıyı İşyerine Kilitledi

Antalya'da bir kuyumcuda, tek taş yüzüğü sahtesiyle değiştiren N.B, bir hafta sonra kuyumcu Murat Karakaya tarafından işyerine kilitlendi.

01.03.2013 09:44  Güncelleme: 10:03

Antalya'da bir kuyumcuda, eşine almak istediğini söyleyerek tek taş yüzüğü sahtesiyle değiştiren N.B., bir hafta sonra önünden geçtiği kuyumcu Murat Karakaya tarafından yakalanarak işyerine kilitlendi.

Geçen cuma günü Yener Ulusoy Bulvarı'ndaki bir kuyumcuya giren N.B., iddiaya göre işyeri sahibi Murat Karakaya'ya, eşine sevgililer gününde hediye alamadığını belirterek, tek taş yüzüklere bakmak istediği söyledi. Yüzüklere bakan N.B., Karakaya'nın dalgınlığından faydalanarak, iddiaya göre gerçek yüzükle kopyasını değiştirdi. Karar veremediğini belirterek işyerinden ayrılan N.B.'nin yaptığı dolandırıcılığı anlayan Murat Karakaya, polise başvurdu. Bir hafta sonra işyerinin önünden geçen N.B.'yi fark eden Karakaya, şüpheliyi kolundan tutarak işyerine aldı. Kapı panjurunu kapatarak polisi çağıran işyeri sahibi, N.B.'yi gelen ekiplere teslim etti. Gözaltına alınan N.B., polis merkezine götürüldü.

(DHA YAZILI HABERLERE GENİŞ GEÇİLECEK)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolandırıcıyı İşyerine Kilitledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement