'Dünya Kupası 2016'da Kuralar Çekildi - Son Dakika
Güncel

'Dünya Kupası 2016'da Kuralar Çekildi

\'Dünya Kupası 2016\'da Kuralar Çekildi

Esenler'de "Dünya Kupası 2016" adıyla düzenlenecek futbol turnuvasının ilk tur eşleşmeleri için kuralar çekildi.

11.04.2016 14:55  Güncelleme: 15:02

"Mihmandar" projesi kapsamında Esenler Belediyesi ve Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği'nin ortaklığıyla "Dünya Kupası 2016" adıyla Esenler'de düzenlenecek futbol turnuvasında mücadele edecek takımların yapacakları karşılaşmalar için Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde kuralar çekildi.

RAKİPLER BELİRLENDİ

Gençleri spora teşvik etmek, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere ilgilerini artırmak amacıyla dünyanın farklı ülkelerinden gelerek İstanbul'da eğitim gören üniversite öğrencilerinden kurulu futbol takımlarının rakipleri belli oldu. İlk kura çekimini Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı ve Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Enver Gedik Çekti. Birinci tur kura çekimine turnuvada mücadele edecek 30 ülkeden öğrenci ve sporcular katıldı.

İLK KARŞILAŞMA 23 NİSAN'DA

Turnuvada Asya'dan Avrupa ve Afrika kıtasına kadar 30 ülkeden 32 futbol takımı kuruldu. 370 sporcunun mücadele edeceği turnuvanın eleme maçları, Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan Taştanlar Spor Tesisi'nde oynanacak. Karşılaşmalar, 23 Nisan Cumartesi günü başlayacak olup her hafta sonu oynanmak üzere 40 gün sürecek. Final karşılaşması ise 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Dünya Kupası 2016'da Kuralar Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement