Düzce'de Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmaları

Düzce\'de Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmaları

Düzce Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmaları için çeşitli mahallelerde çalışmalar gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, her mahalle, cadde ve sokağın temizliğini aksatmadan yerine getiriyor ve sosyal alanların temizliğine de büyük önem gösteriyor. Bahçeşehir, Çamköy, Çakırlar, Tokuşlar, Çavuşlar, Kuyumcuhacıali, Kazukoğlu mahalleleri ile Konuralp bölgesindeki park ve bahçelerin genel temizliği yapıldı. D-655 Akçakoca kara yolu, Bahçeşehir bağlantı yolu ve Bahçeşehir girişinde bulunan refüjlerin bakımı ile temizliği de ilgilenen ekipler, çalışmaları bayrama kadar sürdürecek.

22.06.2023 15:56

Düzce'de Kurban Bayramı öncesi çeşitli mahallelerde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiriliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Faruk Özlü'nün "temiz şehir Düzce" sözünden hareketle her mahalle, cadde ve sokağın temizliğini aksatmadan yerine getiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sosyal alanların temizliğine de büyük önem gösteriyor.

Bu doğrultuda Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını sürdüren ekipler, Bahçeşehir, Çamköy, Çakırlar, Tokuşlar, Çavuşlar, Kuyumcuhacıali, Kazukoğlu mahalleleri ile Konuralp bölgesindeki park ve bahçelerin genel temizliğini yaptı.

D-655 Akçakoca kara yolu, Bahçeşehir bağlantı yolu ve Bahçeşehir girişinde bulunan refüjlerin bakımı ile temizliğiyle de ilgilenen ekipler, çalışmaları bayrama kadar kent merkezinin çeşitli noktalarında sürdürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement