Edirne'de çıkan yangın kontrol altına alındı - Son Dakika
Güncel

Edirne'de çıkan yangın kontrol altına alındı

Edirne\'de çıkan yangın kontrol altına alındı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Maksutlu, Hamidiye ve Karapınar köylerinde çıkan yangın, 1000 dekarlık biçilmiş buğday tarlasına yayıldı. Rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangına, itfaiye ekipleri ve orman müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Yangın büyük ölçüde kontrol altına alınmış ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

22.07.2023 23:25  Güncelleme: 23:26

EDİRNE'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Maksutlu, Hamidiye ve Karapınar köylerinde 1000 dekarlık biçilmiş buğday tarlasında çıkan ve ormana sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. Bölgedeki soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Edirne'de akşam saatlerinde Uzunköprü ilçesine bağlı Maksutlu, Hamidiye ve Karapınar köylerinde bilinmeyen nedenle çıkan yangın 1000 dekarlık biçilmiş buğday arazisine yayıldı. Rüzgarın da etkisiyle ormana sıçrayan yangına; Edirne Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2 uçak, 1 helikopter, 8 arazöz, 2 su tankeri, 4 paletli dozer, 6 lastikli dozer ve çevre belediyelerin itfaiye ekipleri tarafından yoğun şekilde müdahale edildi. Edirne Valiliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını, yer yer soğutma çalışmalarına başlandığını aktardı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de çıkan yangın kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement