Ege Denizi'ndeki Deprem - Son Dakika
Güncel

Ege Denizi'ndeki Deprem

Ege Denizi\'ndeki Deprem

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit, İstanbul Suriçi Grubu Derneğince düzenlenen toplantıda konuştuğu sırada deprem meydana geldi.

24.05.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, İstanbul Suriçi Grubu Derneğince düzenlenen toplantıda konuşurken deprem oldu.

Topkapı Eresin Otel'de toplantıda kürsüde konuştuğu sırada depreme yakalanan Akşit, deprem sırasında da konuşmaya devam etti. Toplantıya katılanların panik yaşayıp salonu terk etmeye başlaması üzerine Akşit, kürsüden herkesin sakin olması gerektiğini söyledi.

Avizelerin sallanmaya başlaması üzerine Akşit, "Tedirgin olduysanız çıkabilirsiniz ama asansör kullanmayın. İsterseniz çıkalım tekrar girelim" dedi.

"Bak çok konuştum sallanmaya başladı İstanbul" diye espri yapan Akşit, "Şimdi yorumlar yapıyoruz. İstanbul bunu geçmişte acı şekilde yaşadığı için Allah esirgesin. İşi şakaya bozdum ama arzu ederseniz hepimiz temiz hava alalım. Benim size borcum olsun bir dahaki toplantıda konuşuruz. Size anlatacağım çok şey var ama bir dışarı çıkıp hava alalım" ifadelerini kullandı.

Daha sonra salondan çıkan katılımcılar asansörü kullanmadan otelin dışına çıktı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ege Denizi'ndeki Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement