Eğitim Engel Tanımaz - Son Dakika
Güncel

Eğitim Engel Tanımaz

Eğitim Engel Tanımaz

´Eğitim engel Tanımaz´ adlı projenin imza töreni Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Zekeriya Şarbak ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Selamet´in katılımı ile gerçekleşti

24.06.2013 19:55

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dünya Sakatlar Derneği´nin ortaklaşa hazırlayıp Çukurova Kalkınma Ajansı´na sunduğu ´Eğitim engel Tanımaz´ adlı projenin imza töreni Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Zekeriya Şarbak ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Selamet´in katılımı ile gerçekleşti. İmza töreninde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hediye Titiz, Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş ve Şube Müdürü Baykal Başdemir de hazır bulundu.

İş Koşulları ve Yaşam Kalitesinin İyileştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen bu proje ile Aladağ, Seyhan, Çukurova, Sarıçam ve Yüreğir´de bulunan toplam 38 okul engelsiz yaşam alanına dönüşecektir. Ayrıca bu proje kapsamında öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik bilgilendirme seminerleri de yapılacaktır.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement