Eğitime Hayırsever Desteği - Son Dakika
Güncel

Eğitime Hayırsever Desteği

Eğitime Hayırsever Desteği

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesinin hizmet binası inşaatı için hayırsever iş adamı Haşim Gürdamar ile Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas arasında protokol imzalandı
10.10.2013 17:23

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesinin hizmet binası inşaatı için hayırsever iş adamı Haşim Gürdamar ile Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas arasında protokol imzalandı.

Rektörlükte düzenlenen imza töreninde konuşan Elmas, yapılacak binanın SAÜ Esentepe Yerleşkesi'nde ilk olacağını söyledi.

Şenpiliç'in kurucusu ve onursal başkanı Gürdamar ise konumunu eğitime borçlu olduğunu belirterek, öğretim üyelerinin başarıları sayesinde öğrencilerin daha iyiye gideceğini ifade etti.

"Bilişim çağındayız, bilgi çok önemli" diyen Gürdamar, "Devletin imkanlarının dışında eğitime ve eğitimin kalitesine katkı yapmak istedik. Eğitim, yapılacak bağıştan çok daha önemli. Fakülteye ismimin konulmasını istemiyordum ancak ısrar sonucu kabul ettim. Öğretim üyeleri, öğrenciler bizim için çok önemli. Üniversite için bunun başlangıç olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Protokol kapsamında aralık ayında başlanacak inşaat çalışmalarının yıl içinde tamamlanması planlanıyor. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitime Hayırsever Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement