Eğlence Yerinde "Altın" Operasyonu... - Son Dakika
Güncel

Eğlence Yerinde "Altın" Operasyonu...

Eğlence Yerinde "Altın" Operasyonu...

3 kişi, Galata'da bir eğlence yerinde eğlenirken gözaltına alındı.

29.10.2011 09:36

Eminönü'nde bulunan bir altın atölyesinden 10 kilogram altın ile 3 bin TL çaldıkları iddia edilen 3 kişi, Galata'da bir eğlence yerinde eğlenirken gözaltına alındı. Operasyon anında polis kamerası ise kayıttaydı.

Polis merkezindeki sorgularında hırsızlık olayını kabul etmedikleri öğrenilen zanlılardan Recep Ç. tutuklanırken, diğer 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber- Kamera: Mehmet AKTARAN/ İstanbul, DHA

Eminönü Kumkapı'da bulunan bir kuyumcu atölyesine 15 Ekim 2011 gecesi kapıyı kırarak giren kimliği belirsiz kişiler, iki çelik kasa içerisinde bulunan 10 kilogram altın ile 3 bin lirayı çaldı. Olayın ardından Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Ekipler, çalınan altınların satılabileceği Kapalı Çarşı'daki kuyumcuların güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. İnceleme sırasında daha önceden benzer suçlardan 15 kez polise geliş kaydı bulunan Recep Ç.'nin Kapalıçarşı'ya gidip geldiği görüldü. Edinilen bilgiye göre görüntüler üzerine ifadesine başvurulan bazı kuyumcular, Recep Ç.'nin kendilerine altın konusunda sorular sorduğunu söyledi. Bunun üzerine takip edilen Recep Ç.'nin, arkadaşıyla bir eğlence mekanında buluştuğu tespit edildi. Ardından harekete geçen ekipler, Recep Ç.(34), Uğur Y.(34) ve Erdinç A.'yı (36) gözaltına aldı. Operasyon yapılırken polis kamerası da kayıttaydı. Görüntülerde sivil ekiplerin masada oturan gruba yönelmesi, ardından da 3 kişiyi yere yatırarak gözaltına alması görülüyor. 3 kişinin evlerinde yapılan aramalarda ise 13 bin 300 TL para ele geçirildiği belirtildi. Çalındığı belirtilen 10 kilo altın ise bulunamadı

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulamaları yapılan 3 zanlı, ifadelerinde altın hırsızlığı ile ilgilerinin olmadığını ileri sürdü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 zanlıdan Recep Ç. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bilgi için:

-------------

-Recep Ç. (Recep Çakmak)

-Uğur Y. (Uğur Yazçiçek)

-Erdinç A. (Erdinç Akpolat)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğlence Yerinde 'Altın' Operasyonu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement