Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'ne Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'ne Ziyaretler Sürüyor

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti\'ne Ziyaretler Sürüyor

Elazığ Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sedat Acar, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'ni ziyaret ederek, EMBC Başkanı M. Nafiz Koca'ya hayırlı olsun dileklerini sundu.

25.10.2013 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" Elazığ'ı Hak Ettiği Noktalara Taşımak İstiyorum"

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca da Sedat Acar'ın  yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette aday adaylığı sürecine değinen Sedat Acar, Elazığ halkına hizmet sunmak amacıyla Belediye başkanlığına talip olduğunu ifade etti.

Elazığ'ı daha iyi noktalara taşımak istediğini söyleyen Acar, şehrin birçok avantajlara, birçok üstün yönlere sahip olduğunu belirterek, bu kaynakları harekete geçirip yeni bir yönetim anlayışı ve sinerjiyle halkın hizmetine sunmak olduğunu kaydetti.

Rutin belediyecilik anlayışını elinin tersi ile iterek şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla bu şehirde yaşayan bu şehri en iyi tanıyanlarla hep birlikte yöneteceklerinin altını çizen Acar, Belediye'yi ortak akılla yürüteceklerini söyledi.

Acar, son olarak en büyük hayalinin hep birlikte güç oluşturarak Elazığ'ı hak ettiği noktalara kentsel dönüşümün gerçek anlamıyla gerçekleştiği, kaynakların yerli yerinde kullanıldığı, insanların mutlu olduğu, sokaklarında caddelerinde huzurla dolaşabildiği, garibanın kapısının hep birlikte çalındığı bir şehri meydana getirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'ne Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement