Elazığ Belediye Başkanı'ndan Miting Gibi Adaylık Başvurusu - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediye Başkanı'ndan Miting Gibi Adaylık Başvurusu

Elazığ Belediye Başkanı\'ndan Miting Gibi Adaylık Başvurusu

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, aday adaylığı başvurusunu yapmak için yaklaşık 3 bin kişi ile Ak Parti il binası önüne geldi.

01.11.2013 16:35

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, aday adaylığı başvurusunu yapmak için yaklaşık 3 bin kişi ile Ak Parti il binası önüne geldi. Burada bir süre omuzlara alınıp taşınan Selmanoğlu, zaman zaman yaşanan izdihamda ezilme tehlikesi yaşadı. 'Dünyada Erdoğan Elazığ'da Süleyman', Büyük başkan, muhteşem Süleyman' sloganları arasında konuşan başkan Selmanoğlu, Ben sizin ayağınızın turabıyım. Ben size hiçbir şey yapmadım Rabbim beni sizlere sevdirdi. Ben birçok kıymetli ağabeyimle görüştüm, sizleri yormadan sizlere haber vermeden gelip burada kaydımı yaptıracaktım. Ama bu güzel insanlar birlik ve beraberliği kurdular burada kendilerine yakışır bir şekilde muhteşem bir karşılama yaptılar hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel partide olmak, onun neferi olmak onun hizmet kervanında bir nebzede olsa hizmet etmek bizim için onurdur şereftir. O büyük ustanın izinde inşallah yürümeye gayret edeceğiz dedi.

Bu arada yaşanan izdiham sırasında yerel bir televizyon kameramanı Ahmet Bilgin, fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Bilgin, hastaneye kaldırıldı.Elazığ belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu konuşmasının ardından Ak Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı'ya belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Belediye Başkanı'ndan Miting Gibi Adaylık Başvurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement