Elazığ Belediyesi Ve Doğa Kolejinden Kısa Metrajlı Film Yarışması - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediyesi Ve Doğa Kolejinden Kısa Metrajlı Film Yarışması

Elazığ Belediyesi Ve Doğa Kolejinden Kısa Metrajlı Film Yarışması

Elazığ Belediyesi ve Özel Doğa Koleji tarafından "Vefa ve Tarih Bilinci" Konulu okullar arası kısa metrajlı film yarışması düzenleniyor.

08.03.2012 23:30  Güncelleme: 23:29

29Mart 2012 tarihinde Belediye Kültür Merkezinde yapılacak olan bir törenle dereceye giren filmler izleyiciye sunulacak ve ayrıca yine bu gece Özel Doğa Koleji ana sınıfı öğrencileri de bir gösterici tertipleyecek. Yarışma sonunda dereceye giren ve 1.olan okula el bilgisayarı, 2.olan okula kamera ve 3.olan okula ise fotoğraf makinesi hediye edilecek.

Yarışmaya ilköğretim okullarının 6. 7. ve 8. sınıflarına devam eden öğrenciler katılabilecek ve son başvurular ise 23 Mart olacak. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerse www.arge23.com adresinden ayrıntılı bilgi alabilecekler.

Son dönemde gişe rekorları kıran Fetih 1453 filmiyle birlikte toplumumuz da bu yönde bir hareketlenme olduğunu kaydeden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu bu yarışma sonrasında da kazananın sadece 3 okul olmayacağını ve çok sayıda minik yavrumuzda bu bilincin gelişeceğini kaydederken, Özel Doğa Koleji Müdürü Ahmet Çağlayan'da başvuruların başladığını ve başvuru yapmak isteyenlerin Özel Doğa Koleji idaresine başvurabileceğini ifade ederek, desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Belediyesi Ve Doğa Kolejinden Kısa Metrajlı Film Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement