Elazığ'da Müzikli Kentsel Dönüşüm Yıkımı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Müzikli Kentsel Dönüşüm Yıkımı

Elazığ\'da Müzikli Kentsel Dönüşüm Yıkımı

Elazığ'daki Olgunlar Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında müzik eşliğinde yıkım yapıldı.4 ve 2 katlı binaların yıkım çalışmalarını Vali Muammer Erol ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da izledi.

04.03.2013 17:00

Elazığ'daki Olgunlar Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında müzik eşliğinde yıkım yapıldı. 4 ve 2 katlı binaların yıkım çalışmalarını Vali Muammer Erol ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da izledi.

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Elazığ'ın Olgunlar Mahallesi'nde bulunan 4 ve 2 katlı bazı binalar bugün yıkılmaya başlandı. Olaylı yıkım çalışmalarının aksine yöresel müzik eşliğinde yapılan yıkıma, Elazığ Valisi Muammer Erol ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da katıldı. Yıkım çalışmalarının başlatılması nedeniyle tören düzenlendi. Törende konuşan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Türkiye'nin güvenli yaşam alanları üretme konusunda bir değişim ve dönüşüm yaşadığını ifade ederek, "Sayın Başbakan'ımızın başlattığı bu hayati projeyle biz de Elazığ Olgunlar Mahallesi'nden ses veriyor ve kentsel dönüşümü başlatmış oluyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmaları Elazığ'ın dört bir yanında devam edecek" dedi.

Elazığ'da kentsel dönüşümle yenilenebilecek çok alan olduğunu belirten Vali Muammer Erol ise, mülkiyet sahiplerinin belediye ile irtibata geçip, kentsel dönüşümü başlatıp, hızlandırma konusunda ilk adımı atmalarının beklendiğini belirtti. Erol, "Kentsel dönüşümün başlaması mutlaka belediyenin yapacağı planlama çalışmalarıyla belli seviyeye gelecek ve ondan sonra vatandaşın katkısıyla mesafe alacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Erol ve Belediye Başkanı Selmanoğlu'nun talimatıyla 4 ve 2 katlı binalara ilk kepçe vurularak, kentsel dönüşümün ilk yıkımı gerçekleştirildi. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Müzikli Kentsel Dönüşüm Yıkımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement