Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz: "Çalışmaları Sonlandırmışız Gibi Bir Yanlış Anlaşılma Oldu, Bunu da Fark Ettik" - Son Dakika
Güncel

Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz: "Çalışmaları Sonlandırmışız Gibi Bir Yanlış Anlaşılma Oldu, Bunu da Fark Ettik"

AKP'li Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, “Dün akşam yapmış olduğumuz açıklama enkaz kaldırma çalışmalarının bittiği anlamında yapılmış bir açıklama değil. Enkaz altında canlı tespit edildiğine dair gelen ihbarlara gelen ihbarlara yönelik çalışmaların tamamlandığına ve yeni ihbarların acilen yapılması için AFAD ekiplerinin verdiği bilgi ve talebe yönelik bir duyuruydu. Sanki çalışmaları sonlandırmışız gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu da fark ettik. Girilmedik tek bir enkaz, bakılmadık en ufak bir yer bırakmayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

10.02.2023 15:04  Güncelleme: 15:11

AKP'li Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, "Dün akşam yapmış olduğumuz açıklama enkaz kaldırma çalışmalarının bittiği anlamında yapılmış bir açıklama değil. Enkaz altında canlı tespit edildiğine dair gelen ihbarlara gelen ihbarlara yönelik çalışmaların tamamlandığına ve yeni ihbarların acilen yapılması için AFAD ekiplerinin verdiği bilgi ve talebe yönelik bir duyuruydu. Sanki çalışmaları sonlandırmışız gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu da fark ettik. Girilmedik tek bir enkaz, bakılmadık en ufak bir yer bırakmayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasını yaptı.

AKP'li Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, dün akşam sosyal medya hesabından Elbistan'daki arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını, gelen ihbarların tamamının sonuçlandırıldığını açıklamış; gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmişti.

"DEPREM, SİZİN KLAVYE BAŞINDA ŞOV ALANINIZ OLABİLİR"

Gürbüz açıklamasının devamında, " Deprem, sizin klavye başında şov alanınız olabilir, bizim ne yaşadığımızı ve tüm zorluklara rağmen şehrimizi nasıl ayakta tuttuğumuzu anlamayabilirsiniz, anlamanızı da beklemiyorum zaten. Sizi algı kampanyanızla baş başa bırakıyorum" demişti.

Gürbüz, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek şunları söyledi:

"Depremin 5. gününde çalışmalara var gücümüzle devam ediyoruz. Dün akşam yapmış olduğumuz açıklama enkaz kaldırma çalışmalarının bittiği anlamında yapılmış bir açıklama değil. Enkaz altında canlı tespit edildiğine dair gelen ihbarlara gelen ihbarlara yönelik çalışmaların tamamlandığına ve yeni ihbarların acilen yapılması için AFAD ekiplerinin verdiği bilgi ve talebe yönelik bir duyuruydu.

"SANKİ ÇALIŞMALARI SONLANDIRMIŞIZ GİBİ BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU"

Tabi 5 gün boyunca sahada 1 saat boyunca uyumadan çalışma yürüttüğümüz ve hızlıca yeni ihbarların gelmesini beklediğimiz için sanki çalışmaları sonlandırmışız gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu da fark ettik. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Bütün gayretimizle sahadayız. En ufak bir ihtimali bile büyük bir gayretle değerlendiriyoruz. Girilmedik tek bir enkaz, bakılmadık en ufak bir yer dahi bırakmayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz: "Çalışmaları Sonlandırmışız Gibi Bir Yanlış Anlaşılma Oldu, Bunu da Fark Ettik"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz: 'Çalışmaları Sonlandırmışız Gibi Bir Yanlış Anlaşılma Oldu, Bunu da Fark Ettik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement