Elidor Güzelliği Taçlandırıyor - Son Dakika
Güncel

Elidor Güzelliği Taçlandırıyor

Elidor Güzelliği Taçlandırıyor

Elidor Miss Turkey bu yıl bir başka güzel.

15.05.2013 11:53

Türkiye'nin en güzel 20 kızı, ilk kez kameralar karşısında! Sponsorluğunu Türkiye'nin en sevilen saç bakım markası Elidor'un üstlendiği Elidor Miss Turkeye'de yarışacak 20 güzel İstanbul'da yapılan seçmelerin ardından belirlendi. Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil etmek ve hayallerine ulaşmak için yarışacak güzeller, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Üç yıldır üst üste Türkiye'nin en sevilen saç bakım markası seçilen, muhteşem saçlarla gelen güzelliğin yaratıcısı Elidor, genç kızların dünyasını güzelleştirmeye ve hayallerinin kapılarını açmaya devam ediyor. Genç kızların büyük ilgi gösterdiği, Türkiye'nin en prestijli organizasyonlarından biri olan Miss Turkey, bu yıl Elidor ile fark yaratacak. 20 finalisti yarışma öncesi ilk kez Çırağan Sarayı'nda basın ile bir araya getiren buluşmaya, Elidor saç uzmanı Thomas Taw, Unilever Ev ve Kişisel Bakım Kategorilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şükrü Dinçer ve Unilever Türkiye Kişisel Bakım Kategorisi Pazarlama Direktörü Handem Çelenkler katıldı.

20 finalistin saçları Elidor'a emanet

31 Mayıs gecesi Türkiye'nin ve jürinin karşısına çıkacak 20 finalistin saçları Elidor saç bakım uzmanı Thomas Taw'a emanet olacak. 2009 yılından bu yana Elidor'la çalışan ve ünlülerin saç tasarımcısı olarak tanınan Thomas Taw, "Final gecesi, Türkiye'nin en güzel 20 kızının saçı Elidor'a, yani bizlere emanet. Formülüne katkı sağladığımız seriler sayesinde kızların güzelliklerini taçlandıracağız. Saç, güzel görünümün en önemli unsuru. 20 güzel kızın saçlarına Elidor farkını uygulayarak güzelliklerini daha da belirginleştireceğiz. Final gecesi sahnede ışıldayan 20 yıldız göreceksiniz" diye konuştu.

Güzelliği Elidor'la taçlandırma zamanı

Elidor'un Türkiye'de, kişisel bakım ve güzellik konusunda özellikle genç kızların en büyük destekçisi olduklarını belirten Unilever Ev ve Kişisel Bakım Kategorilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şükrü Dinçer, "Yalnızca ürünlerimizle değil, iletişim çalışmalarımız ve etkinliklerimizle de kızları güzellik ve bakım konusunda cesaretlendirdik. Artık Elidor'un güzelliği taçlandırma zamanı geldi" dedi. Dinçer şöyle konuştu: "Bu noktada yolumuz Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışması Miss Turkey'le kesişti. Bugün Türkiye'deki birçok başarılı ve ünlü sima,Türk kızlarına benzersiz olanaklar sağlayan Miss Turkey sayesinde keşfedildi.Yani, Elidor Miss Turkey, yarışmacılara eşsiz bir kariyer olanağı da sunuyor. Dahası Türk kızlarına, ülkelerini dünyada temsil etme şansı veriyor."

Elidor Miss Turkey rekor katılıma imza attı

Unilever Türkiye Kişisel Bakım Kategorisi Pazarlama Direktörü Handem Çelenkler ise Elidor olarak her zaman zirvede olmayı esas aldıklarının altını çizerek bu yıl Elidor Miss Turkey'in rekor bir katılıma imza attığını belirtti. Çelenkler, "3 binin üzerinde başvuruyla son yılların en yüksek katılımına sahip olduk. Finalistlerimizle önce 3 bin katılımcı içinden 200 kişilik ön eleme grubu oluşturuldu. Sonrasında da 20 finalistimiz belirlendi. Kızlarımız şu an itibariyle hem eğlenceli hem de sıkı bir kampa girecekler ve final gecesine hazırlanacaklar. 31 Mayıs Cuma gecesi unutulmaz bir geceye dönüşecek" dedi.

Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalı Star TV'nin 23 yıl önce yayınlamaya başlamasıyla birlikte bugünkü önemine, saygınlığına, heyecanına kavuşan ve genç kızlara büyülü bir dünyanın kapısını aralayan yarışma, bu yıl sürpriz etkinlikleriyle ön plana çıkıyor. Dünya ve Avrupa Güzeli'nin seçildiği, günümüzün birçok ünlü ve başarılı ismini ilk kez Türkiye'ye tanıtan Star ve Elidor Miss Turkey, etkileyici bir final gecesi hazırlıyor. Ünlü isimlerden oluşan jürisi, muhteşem sahne performansları ve tanınmış simaların katkılarıyla fark yaratacak yarışma 31 Mayıs Cuma akşamı İstanbul Kongre Merkezi'nde ihtişamlı bir törenle gerçekleşecek. Elidor Miss Turkey tüm her şeyi ile bu yıl bir başka güzel!

Nasıl hazırlanacaklar?

Yedek yarışmacılarla birlikte 23 kızla başlayan yoğun ve zorlu kampta kızlar, sıkı bir diyet programı uyguluyor, günlük sporlarını yapıyor, final için koreografi çalışıyor. Elidor Miss Turkey katalogu için fotoğraf çekimi, video çekimleri ve basın için özel fotoğraf çekimleri de kampın etkinliklerinden bir kaçı.

İlk dört Türkiye'yi temsil edecek

Elidor Miss Turkey'de kraliçelik tacını takacak güzel ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik), ikinci güzel Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel ise Miss Earth'de temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzel Miss International ilan edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elidor Güzelliği Taçlandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement