Emniyet Müdürü Altınok,görev Talep Edilmez, Büyüklerimiz Takdir Eder - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Altınok,görev Talep Edilmez, Büyüklerimiz Takdir Eder

Emniyet Müdürü Altınok,görev Talep Edilmez, Büyüklerimiz Takdir Eder

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aksaray Valisi Selami Altınouk, Aksaray'da düzenlenen veda yemeğine katıldı.

25.01.2014 12:24

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aksaray Valisi Selami Altınouk, Aksaray'da düzenlenen veda yemeğine katıldı. Altınok, Hiçbir zaman görev talep etmedim. Nefsimden geçse bile açık açık dillendirmedim. Görev talep edilmez. Büyüklerimiz takdir eder ve görev bize verilir. Sizde o görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edersiniz dedi. 17 Aralık günü yapılan 'Rüşvet ve Yolsuzluk' operasyonunun ardından Aksaray Valiliği'nden, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geçici görevle atanan Selami Altınok, eşi Gülhan Altınok ile birlikte Aksaray Belediyesi tarafından adına düzenlenen veda yemeğine katıldı. Aksaray Grand Altuntaş Otel'de düzenlenen veda yemeğinde neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Altınok, yemeğe katılanlarla tek tek yakından ilgilendi.

ÇOCUĞUMU ALIP GEZEMİYECEKMİYİM

Aksaray'da sokaklarda çocuğunu yanına alıp tek başına dolaştığını ve hiç bir sıkıntı olmadığını çünkü Aksaray halkını sürekli yanında hissettiğini belirten Altınok, Ama İstanbul'a gidince yanımda fazla polis görünce ne oluyor dedim. Böyle olacak dediler. Bana ben şimdi çocuğumu kucağıma alıp gezemeyeceğim mi dedim. Hayır dediler. diye konuştu. Aksaray'da görev yaptığı 1.5 yıl içinde hiç bir sıkıntı ve sorun yaşamadığını vurgulayan Altınok, Allah'a hamd olsun ki, vatanını ve milletini seven, devleti ve milletiyle barışık, kendi öz değerleriyle yetişmiş ve toprağına bağlı insanların yaşadığı bu şehirde görev yapmak bana nasip etti.dedi.

Türk milletinin hiç bir zaman başını öne eğmediğini ifade eden Altınok, şunları söyledi

Bu devlet ve millet, asırlardır her türlü sıkıntıyı atlatmış, her türlü problemi yaşamış, devletler yıkılmış ve devletler kurmuştur. Hiç rahat olduğu bir dönem olmamıştır. Cumhuriyetle beraber de her dönem sıkıntı ve problemlerimiz olmuş. Zaman zaman üzülmüşüz. Zaman zaman sıkıntılar yaşamışız. Ama bu millet hiçbir zaman başını önüne eğmemiştir. Bu devlet hiçbir zaman kendini sıkıntılı hissettiği noktalarda bile kenara çekilmemiştir. Devlet refleksi var. Devlet olabilmenin 4 bin yıllık geleneğin vermiş olduğu bir refleks var. Bu refleks hiçbir şey yapılmasa bile ortaya çıkıyor.

BÜYÜKLERİMİZ TAKDİR EDER VE GÖREV BİZE VERİLİR

Hiçbir zaman görev talep etmediğini ifade eden Altınok, sözlerini şöyle sürdürdüGörevimi bundan sonra da en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim. Hiçbir zaman görev talep etmedim. Nefsimden geçse bile açık açık dillendirmedim. Görev talep edilmez. Büyüklerimiz takdir eder ve görev bize verilir. Sizde o görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edersiniz. Altınok, konuşmasının ardından yemeğe katılan davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirip, tek tek vedalaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Altınok,görev Talep Edilmez, Büyüklerimiz Takdir Eder - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement