En "Havalı" Evlenme Teklifi - Son Dakika
Güncel

En "Havalı" Evlenme Teklifi

En "Havalı" Evlenme Teklifi

Girişimci damat adayı, sevgilisine yaşamı boyunca unutamayacağı bir sürpriz yaptı.

29.05.2012 09:49  Güncelleme: 10:10

Mete Çınar (26), sevgilisi Gönül Gülletutan'a (24) yaşamı boyunca unutamayacağı bir sürpriz yaptı. Türk Hava Kurumu'ndan (THK) uçak kiralayan Çınar, sevgilisine binlerce fit yüksekte evlenme teklifi yaptı.

Çınar, THK Gökçen Havacılık İktisadi İşletmesi tarafından sunulan Hava Taksi hizmetiyle Gülletutan'a havada evlilik teklifi yapmaya karar verdi. Gelin adayına "Gezmeye gidiyoruz" diyen Çınar, gözlerini kapattığı Gülletutan'ı Etimesgut'taki Türkkuşu Tesisleri'ne götürdü. Çınar, kırmızı renkte ve kalp şeklindeki balonlarla, kalp şeklindeki pastayı da uçuş sonrası sürprizi olarak sakladı.

-CESNA 206 İLE UÇTULAR-

Etraftaki seslerden nerede olduğunu anlamayan ve sürekli sorular soran Gülletutan, uçağa binene kadar gözlerini açmadı. Bu arada Gülletutan'ın kız kardeşi de çiftin bu özel gününü unutulmaz kılmak için bol bol fotoğraf çekti. Uçuş saati geldiğinde Cesna 206 tipi kargo uçağına Çınar'ın yardımıyla binen Gülletutan, son ana kadar gözlerinin bağını açmadı. Daha önce gördüğü bir rüyada bindiği uçak düşen ve bu yüzden uçak korkusu olan Gülletutan, sevgilisinin telkinleriyle sakinleşti. Ardından evlilik teklifini yapan ve "Evet" yanıtı alan Çınar, "Sevinçten havalara uçmak bu olsa gerek" diyerek mutluluğunu dile getirdi. Uçuşu gerçekleştiren pilotlar da çifti kutladı.

Çınar, "Geçen sene teknede teklif yapacaktım ama olmadı. Uçakta daha güzel bir şekilde evlenme teklif ettim. Bu teklif için 1 hafta plan yaptım. Gönül'ün bundan haberi yoktu. Kız kardeşiyle birlikte çiçek, balon ve pastayı ayarladık. Evden buraya gelene kadar gözü kapalıydı nereye geldiğini bilmiyordu" dedi. Gönül Gülletutan da büyük heyecan ve mutluluk yaşadığını söyleyerek, "Nereye gittiğimizi bilmiyordum. Geldikten sonra sesleri sorduğumda bana çim arabasının sesi dediler. Ses duyuyorum açık bir alan diyorum ama cevap alamıyorum. Enteresan bir şey olduğunu anladım ama bu kadar büyük bir şey olduğunu tahmin edemedim. Aklımın ucundan geçmezdi, çok farklı bir deneyim oldu benim için" diye konuştu.

-DÜĞÜN 23 EYLÜL'DE-

Uçuş sırasında çok korktuğunu söyleyen Gülletutan, "Hava bulutlu olduğu için uçak yan yatıyordu. O sırada çok korktum. Ama Mete kulağıma güzel sözler söyleyerek evlenme teklif etti. Hayatım boyunca unutmayacağım bir andı" dedi. Genç çift, düğün tarihi olarak ise damat adayının doğum günü olan 23 Eylül'ü düşündüklerini belirtti. Cesna tipi kargo uçaklarıyla gerçekleştirilen uçuşların süresine göre maliyeti de farklı oluyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel En 'Havalı' Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement