En İyi Ramazan Hatırası Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

En İyi Ramazan Hatırası Belli Oldu

En İyi Ramazan Hatırası Belli Oldu

NT düzenlediği "Ramazan Hatıra Yarışması" "Horoz Şekeri" isimli hikâyesi ile Ali Özdemir kazandı

05.10.2011 11:30

Türkiye'nin eğitim ve kültür mağazacılığında lider markası NT eğitim ve kültür alanında bir ilki daha gerçekleştirerek Ramazan hatıralarını kültür ve edebiyat dünyamıza kazandırmak için düzenlediği Ramazan Hatıra Yarışması'nın kazananları belli oldu.

"Horoz Şekeri" isimli hatırası ile Ali Özdemir birinci olurken, İlyas Arıkan "Arka Saftaki Casus" hatırası ile ikinci, Saadet Bayri "Ramazan (T)utkusu" isimli hatırası hatırası ile üçüncü oldu.

Ali Çolak (Gazeteci-Yazar), Mustafa Armağan (Tarihçi-Yazar), Melike Günyüz (Erdem Yayınları Genel Yayın Yönetmeni), Osman Kaplan (Gonca&Muştu Yayın Yönetmeni), Mehmet Azim (Zambak Kültür Kitapları Yayın Yönetmeni) ve Kadiri Tekgül'den (Eğitimci-Yazar)'dan oluşan seçici kurulun değerlendirmeye alınan hatıralar içerisinden seçtikleri ile dereceye girenlerden 1.'ye Netbook + Kuran-ı Kerim, 2.'ye Hatim Seti + Kuran-ı Kerim, 3.'ye MP4 + Kuran-ı Kerim ödülleri verilecek.

NT Mağazaları tarafından düzenlenen 'Ramazan Hatıra Yarışması' ile farklı, özel ve unutulmaz Ramazan hatıralarının gün ışığına çıkarılarak kitaplaştırılması, 'Eski Ramazanların sözlü değil yazılı olarak kültür hayatımıza kazandırılarak gelecek nesillere aktarılması hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En İyi Ramazan Hatırası Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement