Engelli Vatandaşlar Unutulmuyor - Son Dakika
Güncel

Engelli Vatandaşlar Unutulmuyor

Engelli Vatandaşlar Unutulmuyor

Engelli İbrahim Polat: Allah başkanımızdan bin kere razı olsun.

24.07.2013 16:54

Engelli bireylere saygı, insanlığa saygı parolasıyla bugüne kadar bu doğrultuda birçok anlamlı çalışmaya imza atan Elazığ Belediyesi son olarak Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun talimatıyla Şanlıurfa'dan Elazığ'a gelen İbrahim Polat isimli bir engelli vatandaşa akülü sandalye armağan etti. Polat sevincini "Allah Başkanımızdan bin kere razı olsun sözleriyle" dile getirdi.

ENGELLİ VATANDAŞLAR UNUTULMUYOR

Daha önce engelli vatandaşların ücretsiz bir şekilde şehir içerisinde seyahat etmelerine olanak vermek adında engelli toplu taşıma aracını hizmete koyan Elazığ Belediyesi, yine yüzlerce engelli vatandaşa da tekerlekli sandalye yardımında bulunmuştu. Sivrice'de Belediye'ye ait sosyal tesislerde de zaman zaman engelli vatandaşları konuk eden Elazığ Belediyesi yine şehrin ana caddelerinden Gazi Caddesinde de engelli vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak adına kaldırım ve tretuvar çalışmalarında buna azami dikkat göstermişti.

İBRAHİM POLAT: ALLAH SELMANOĞLU'NDAN BİN KERE RAZI OLSUN

Şanlıurfa'dan Elazığ'a gelen ve burada geçirmiş olduğu bir trafik kazası sonucu iki ayağını birden kaybeden İbrahim Polat'ın yardımına da Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu koştu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bir talimat veren Başkan Selmanoğlu, Polat'ı büyük bir dertten kurtardı. Akülü sandalyesine kavuşan Polat'ın mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

İBRAHİM POLAT: AKÜLÜ ARABA ELİM AYAĞIM OLACAK

Başkan Selmanoğlu'nun talimatıyla engelli İbrahim Polat'a akülü sandalyesi Elazığ Belediyesi önünde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uğur Balıbey tarafından verilirken, Polat, bu akülü araba elim ayağım olacak diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Uğur Balıbey çok teşekkür ediyorum. İyi ki bu arabayı aldım. Akülü araba elim ayağım olacak. Diğer arabalarda kaldırımlarda çıkamıyorduk vatandaşlardan yardım istiyordum. Bazı duyarlı insanlar yardım ediyordu. Bazıları ise yüzümüze bakmıyorlardı. Şimdi ise kimseye muhtaç olmadan çok rahatlıkla isteğimiz yere ulaşacağım. Allah Belediye Başkanımızdan bin kere razı olsun."

BALIBEY: BAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA POLAT BİR NEBZE OLSUN MUTLU OLDU

"Başkanımızın talimatıyla İbrahim Polat kardeşimiz bir nebze olsun mutlu oldu" diyen Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Uğur Balıbey, açıklamasında "Belediye olarak engelli vatandaşlarımıza yardımlarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek"diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Belediye Başkanımızın talimatlarıyla engelli vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye dağıtımına devam ediyoruz. İlimize Şanlıurfa'dan gelip yerleşen İbrahim Polat kardeşimiz bizlere başvurarak zor durumda olduğu söyledi. Bizlerde Belediye olarak elimiz geleni yaptık. Akülü tekerlekli sandalye sayasinde kimsenin yardımı olmadan çok rahatlıkla isteği yere gidecek."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Vatandaşlar Unutulmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement