Engin Yeniden Çtso Başkanı Oldu - Son Dakika
Güncel

Engin Yeniden Çtso Başkanı Oldu

Engin Yeniden Çtso Başkanı Oldu

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin yeniden seçildi.

28.06.2013 15:58

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin yeniden seçildi. Engin, "ÇTSO Çanakkale'yi marka kent haline getirmeyi hedeflemeli" dedi.

ÇTSO'da yapılan seçimde meclis başkan ve başkan yardımcıları, katip üye, yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile meslek komiteleri başkan ve başkan yardımcıları belirlendi. Seçim sonucunda ÇTSO Meclis Başkanlığına Osman Okyay seçilirken, İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin yeniden Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Başkan Yardımcılığı görevine Hayrullah Kılıç ve Fahrettin Ersoy, katip üyeliğe ise Orçun Oktay getirildi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, konuşmasında, "Üyelerimize hizmet etmek olan asıl görevimizin ifası ancak Çanakkale'mizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak marka kent oluşturulması ile olabilir" dedi.

Çevresel, sosyal ve teknolojik alanda sürdürülebilir bir kalkınmanın sağlanması için marka değerinin şart olduğunu ifade eden Engin, şunları kaydetti:

"Marka bir bütündür, Çanakkale'miz tek başına marka olamaz. Şirketleri ile turistik noktaları ve antik kentleri ile markalaşmalıdır. ÇTSO'nun da bir bütünlük içerisinde olması, Çanakkale'yi marka kent haline getirmeyi hedeflemesi gerekir. Bizim en iyi hizmetimiz, Çanakkale'yi marka kent yapmamız olacaktır. Bunun için herhangi bir başka amaç gütmeden, bir bütün olarak sadece Çanakkale için var gücümüzle çalışmamız gerek. Tüm işadamları derneklerimiz ile aynı gemideyiz. Yeter ki Çanakkale'miz ekonomik, sosyal, kültürel olarak büyüyebilsin ve tüm Çanakkale de bundan yararlanabilsin."

ÇTSO'nun yeni Meclis Başkanı Osman Okyay da dört yıl boyunca Çanakkale için, Çanakkale'nin marka değerini yükseltmek için çalışacaklarını belirterek, "Burada gönüllü bir şekilde bulunuyoruz. Gönüllülük temelinde hep beraber Çanakkale'ye hizmet edeceğiz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engin Yeniden Çtso Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement