Enver Bal: Antep Fıstığı Sanayi Sitesi Kuruluyor - Son Dakika
Güncel

Enver Bal: Antep Fıstığı Sanayi Sitesi Kuruluyor

Enver Bal: Antep Fıstığı Sanayi Sitesi Kuruluyor

GATEM Esnaf ve Sanayici Yöneticileri Birliği Başkanlığında yapılan Olağan Genel Kurulda tek liste ile gidilen seçimlerde Başkanlığa güven tazeleyerek yeniden Enver Bal seçildi.

30.12.2013 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep GATEM Esnaf ve Sanayici Yöneticileri Birliği Başkanlığına tekrar seçilen Enver Bal yaptığı konuşmada GATEM bölgesinin sektörel açıdan Türkiye'ye ve Ortadoğu'ya hizmet eden çok büyük bir iş alanına sahip olduğunu vurgulayarak bu bölgenin sorunlarının ve gelişmeye açık olan bölümlerinin geliştirilmesi yönünde Büyükşehir Belediye meclisinde mutlaka GATEM esnafının yer alması ve esnafı temsil edecek insanlara ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Bal "siyasi görüş diye bir tarafta yer almadıklarını sadece esnaf zihniyetini meclise taşıma yönünde temsilcilerin desteklenmesini sağlamak istiyoruz.Parti seçimiz kesinlikle yok dedi.GATEM esnafının ihtiyaç ve sorunlarını belediye meclisine taşımaları yönünde bir tercihimiz söz konusu" dedi.

-ANTEP FISTIĞI SANAYİ SİTESİ KURULUYOR

Bal ayrıca Antep fıstığı konusunda da önemli bilgiler verdi.

Gaziantep GATEM Bölgesi Antep fıstık sanayi ürün imalatında yer sıkıntısı çekmekteyiz.Gaziantep Antep fıstığı alanında şu an 140- 150 bin ton üretim var.Yeni ekilen şitillerle gelecek yıllarda 300 bin tona ulaşacak.Diğer gıda ürünlerini de buna eklersek ihracatıyla üretimiyle GATEM önemli bir ticari merkezdir.Antep fıstığı sanayi üretiminde bu bölgede yer sıkıntısı var.Bu nedenle fıstığın toplanma ortak merkezi olan Nizip yolu üzerinde bir Fıstık sanayi Sitesi için bir çalışma yapıyoruz." dedi.
Bal Birliğin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini tüm esnafın sıkıntılarına derman olmaya devam edeceklerini söyledi. Yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında Enver Bal'ın listesinde şu isimler yer aldı:

YÖNETİM ASİL

M.Enver Bal, Vakkas Katırlı, Ali Demir, Settar Kıratlı, Zafer Aydıngüler, Hayri Sucu, Mustafa Kıcıkoğlu, Recep Kahraman, M. Şerif Türk

YEDEK ÜYELER

M.Fatih Bal, İlhami Yeter, Hüseyin Tasbaş,Metin Şengezer, M.Salih Saraçlar, Cemil Demirpençe,
Enver Akdoğan, Abdullah Büyük, Halit Çakmak

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Enver Bal: Antep Fıstığı Sanayi Sitesi Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement