Erciyes Kayak Merkezi, İskandinav ülkelerinden misafir ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Erciyes Kayak Merkezi, İskandinav ülkelerinden misafir ağırlayacak

Erciyes Kayak Merkezi, İskandinav ülkelerinden misafir ağırlayacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki oteller ile İskandinav ülkelerinde faaliyet gösteren bir turizm firması arasında anlaşma imzaladı. Gelecek sezon itibariyle Danimarka, Norveç, İsveç ve Finlandiya'dan misafirlerin gelmesi bekleniyor. Turizm firması yöneticisi Janis Frangiskos, Erciyes'in sunduğu imkanlardan ve Erciyes ile Kapadokya'nın uyumundan çok etkilendiğini belirtti.

20.03.2024 21:15  Güncelleme: 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Kayak Merkezi, önümüzdeki sezon İskandinav ülkelerinden misafir ağırlayacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kayak merkezindeki oteller ile İskandinav ülkelerinde faaliyet gösteren turizm firması arasında anlaşma imzalandı.

Kayak merkezinde incelemelerde bulunan firma yetkilileri, gelecek sezon itibariyle Danimarka, Norveç, İsveç ve Finlandiya'dan misafir getirecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen turizm firması yöneticisi Janis Frangiskos, Erciyes'te olduğu için kendini ayrıcalıklı hissettiğini belirtti.

Dağın her yerini deneyimlediğini anlatan Frangiskos, "Teleferikleri ve pistleri gördüm. Burada herkes için her imkanı bulabilirsiniz. 'Kültür kayağı' olarak adlandırdığınız konsept Erciyes ve Kapadokya'yı birbirine çok iyi bağlamış, çok iyi uyum sağlamış." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erciyes Kayak Merkezi, İskandinav ülkelerinden misafir ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement