Erdemli'de fırtına sonucu cami minaresi otomobillere düştü, 1 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

Erdemli'de fırtına sonucu cami minaresi otomobillere düştü, 1 kişi yaralandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde etkili olan yağmur ve fırtınada Kocahasanlı Merkez Camisi'nin bir minaresi, park halindeki 3 otomobilin üzerine düştü. Olayda araçlar hasar görürken, 1 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen trafik polisi, hasar gören araçları kaldırttı ve yaralıyı hastaneye götürdü. Caminin diğer minaresi ise belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı.

09.07.2023 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'in Erdemli ilçesinde etkili olan yağmur ve fırtınada Kocahasanlı Merkez Camisi'nin bir minaresi, park halindeki 3 otomobilin üzerine düştü. Olayda araçlar hasar görürken, 1 kişi de yaralandı.

İlçe merkezinde saat 13.00 sıralarında yağmur başladı daha sonra da fırtına etkili oldu. Kocahasanlı Merkez Camisi'nin bir minaresi, park halindeki 3 otomobilin üzerine yıkıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken, ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine gelen trafik polisi, yapılan incelemenin ardından hasar gören araçları kaldırttı. İlk müdahalesi yapılan yaralı ise ambulansla hastaneye götürüldü. Caminin hasar gören diğer minaresi ise belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı. (DHA)

Erdemli\'de fırtına sonucu cami minaresi otomobillere düştü, 1 kişi yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdemli'de fırtına sonucu cami minaresi otomobillere düştü, 1 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement