Müftülük Personeli Toplantısındaki Dehşette Ölümden Kıl Payı Kurtulmuş! - Son Dakika
Güncel

Müftülük Personeli Toplantısındaki Dehşette Ölümden Kıl Payı Kurtulmuş!

Erzincan'da müftülükçe yapılan toplantıda personellerden biri tartışma sonucu silah kullanıp 4 kişiyi öldürdükten sonra intihar etmişti. Olayda 2 kişi de yaralanırken bir personelin ölümden kıl payı kurtulduğu ortaya çıktı.

18.08.2018 03:41  Güncelleme: 07:57

Kaymakamlık binasında yapılan müftülük toplantısında müftülük personeli Fatih Aslan 4 kişiyi öldürmüş ve intihar etmişti. Saldırıda personellerden birinin son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

MÜFTÜLÜKÇE DÜZENLENEN TOPLANTIDA 5 KİŞİ ÖLMÜŞ, 2 KİŞİ YARALANMIŞTI

Erzincan'ın Tercan Kaymakamlığında müftülükçe düzenlenen toplantıda, bir müftülük personelinin silahla ateş açması sonucu, Tercan Müftü Vekili Ersin Kan ve zanlının da aralarında bulunduğu 5 kişi ölmüş 2 kişi yaralanmıştı.

<a class='keyword-sd' href='/muftuluk/' title='Müftülük'>Müftülük</a> Personeli Toplantısındaki Dehşette Ölümden Kıl Payı Kurtulmuş!

SALDIRIDAN SON ANDA KURTULMUŞ

Olayda müftülük personeli Fatih Aslan'ın saldırısından Tercan Kaymakamlığı'nda Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında görev yapan Bekir Derebaş'ın son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

Müftülük Personeli Toplantısındaki Dehşette Ölümden Kıl Payı Kurtulmuş!

"SON ANDA CANIMI KURTARDIM"

Bekir Derebaş, "Evrak bürosunda bir arkadaş vardı, olay nasıl oldu bilmiyorum ama ben içeriye girdiğimde 3 el ateş etti. Sonra döndü bana ateş etti ve vaizin odasına gidip onu vurdu. Sonra bir kaç arkadaşımız vardı onlara ateş etti. Gerisini hatırlamıyorum. Ben son anda içeriye girdim ve canımı kurtardım" dedi.

Müftülük Personeli Toplantısındaki Dehşette Ölümden Kıl Payı Kurtulmuş!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müftülük Personeli Toplantısındaki Dehşette Ölümden Kıl Payı Kurtulmuş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vatandaş1: yalan konuşuyor birde din görevlisi olacak olayda saklanan birşey var gibi "ezanı başkalarına okuttun okutmadın tartışması olmasın ?????? 3 4 Yanıtla
  • Vatandaş: İmam var, toplum yararına çalışma görevlisi var, olay kaymakamlıkta oluyor. Bizi emanet ettikleri kişilere bak. 2 4 Yanıtla

Advertisement