Erzurum'da Kanalizasyon İnşaatında Göçük - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Kanalizasyon İnşaatında Göçük

Erzurum\'da Kanalizasyon İnşaatında Göçük

Karaçoban ilçesinde kanalizasyon inşaatı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi yaralandı Durumu ağır olan 1 işçi, ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi

02.07.2013 12:38

Karaçoban ilçesinde kanalizasyon inşaatında meydana gelen göçükte 1'i ağır 3 işçi yaralandı.

Kopal Belde Belediyesi tarafından belde merkezinde yürütülen kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte, işçilerden Mehmet Sakar, Ebubekir Aslan ve Kadri Ataçar toprak altında kaldı.

Arkadaşlarının yardımıyla çıkartılan Sakar, Aslan ve Ataçar, Karaçoban Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Sakar, daha sonra ambulans helikopterle Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Sakar'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Aslan ile Ataçar da ambulansla Erzurum'a gönderildi.

Kopal Belde Belediye Başkanı Reis Bilir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bingöl'den gelen taşeron işçilerin kanalizasyon çalışması sırasında toprak altındığı kaldığını belirterek, "Üç işçimiz yaralandı. İşçilerimizden Mehmet Sakar Erzurum'a getirildi. Ben de hastaneye geldim. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Kanalizasyon İnşaatında Göçük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement