Erzurum'da Narkotik Operasyonunda 1 kg 134 gram Afyon Sakızı Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Narkotik Operasyonunda 1 kg 134 gram Afyon Sakızı Ele Geçirildi

Erzurum\'da Narkotik Operasyonunda 1 kg 134 gram Afyon Sakızı Ele Geçirildi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bir şahsın karnından 1 kg 134 gram Afyon Sakızı maddesi çıkarıldı. Operasyon sonucunda şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatına yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.

14.11.2023 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda bir şahsın karnından 1 kg 134 gram Afyon Sakızı maddesi çıkarıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi," Uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 13.11.2023 tarihinde tespit edilen yolcu otobüsünde durumunlarından şüphelenilenerek uyuşturucu madde yutmuş olabileceği değerlendirilen ve İlimiz Şehir Hastanesinde iç beden muayenesi yaptırılan S.A. (2006 doğumlu) isimli şahıstan toplam 1 kg 134 gram Afyon Sakızı maddesi ele geçirilmiş, konuyla ilgili adli mercilere sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Uyuşturucu veya uyarıcı madde satışı, kullanımı ve nakli ile ilgili mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Narkotik Operasyonunda 1 kg 134 gram Afyon Sakızı Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement