Eşinin Eski Sevgilisini Evine Çağırtıp Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Eşinin Eski Sevgilisini Evine Çağırtıp Öldürdü

Eşinin Eski Sevgilisini Evine Çağırtıp Öldürdü

Adana'da Mustafa Kılınç, eşi Yeliz Kılınç'ın evliyken 6 ay ilişki yaşadığı eski sevgilisi Fevzi Er'i evine çağırttırıp öldürdü.

05.06.2014 16:04  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 33 yaşındaki Mustafa Kılınç, eşi 29 yaşındaki Yeliz Kılınç'ın evliyken 6 ay ilişki yaşadığı eski sevgilisi 48 yaşındaki Fevzi Er'i evine çağırttırıp öldürdü.

Olay, öğle saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Evren Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1 çocuk annesi Yeliz Kılınç, 3 yıl önce eşi Mustafa Kılınç ile boşanmak için ayrıldı. Bu sırada Yeliz Kılınç, tanıştığı döner ustası Fevzi Er ile aşk yaşamaya başladı. Er ile 6 ay süren ilişkisinin ardından eşi Mustafa Kılınç ile barışan Yeliz Kılınç, evine döndü. Fevzi Er ilişkisini sürdürmek istedi ancak Yeliz Kılınç bunu kabul etmedi.

TUZAK KURDULAR

Er'in bugüne kadar ısrarla birlikte olmak istemesi ve tacizlerinden rahatsız olan Yeliz Kılınç, yaşadıklarını eşi Mustafa Kılınç'a anlatıp, "Ben seni seviyorum bir hata yaptım"dedi. Ardından da Er'i arayıp, "Eşim işe gitti gel görüşelim" diyerek evine davet etti. Fevzi Er, yanına bıçak ve plastik cop alıp, Yeliz Kılınç'ın evine geldi. Er, evde kendini bekleyen Mustafa Kılınç ile kavgaya tutuştu. Kılınç, Er'i elindeki bıçağı alıp kasığından ve göğsünden bıçakladı. Yaralanan Er, kaçarken merdivenlerde yere yığıldı. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Fevzi Er'in öldüğü anlaşıldı. Kılınç çifti ile gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşinin Eski Sevgilisini Evine Çağırtıp Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • cinobili: bu adana illet bir yer 30 8 Yanıtla
  • fuat: ben bir adanalı olarak diyorum ki bütün pislikler bizim adanadan mı çıkar ya rezil olduk herkese 33 1 Yanıtla
  • koltuk: kadın şeytanın suç ortağıdır....kadın,para ve koltuk insanın başına olmadık belalar getirir.... 32 1 Yanıtla
  • koray: çalma el kapısını çalarlar kapını 27 2 Yanıtla
  • MURAT: KOCA KADINI TEKRAR EVİNE ÇAGIRIP ONUNLA YAŞAYARAK BANA GÖRE HAYATININ HATASINI YAPT. KADIN EVDEN GİDECEK SEVGİLİ BULACAK TEKRAR BANA GELECEK BENDE ONU KABUL EDECEGİM, BEN ŞAMAR OGLANIMIYIM. BU KADIN İÇİN BAŞINI BELAYA SOKMAYACAKTIN KARDEŞ YANLIŞ YAPTIGININ ZAMANLA FARKINA VARACAKSIN AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK. 24 2 Yanıtla
  • Aydınlı: herşey genişlikten geliyor, bizde bi söz vardır, bi kadına yapancı bir hıyar değdiği an o kadın bi daha durulmaz diye...kadın gitmiş seni aldatmış niye affetiyorsun geniş adam..şimdi hem katil oldun hem de en az 24 yıl ceza alacaksın... 20 0 Yanıtla
  • cok gereksız adamı var bu adanının: yine adana 18 0 Yanıtla
  • yunus: Zaten nerde cinayet haberi var orda kadın var rahat durmuyorlarki 17 1 Yanıtla

Advertisement