Eşiyle İlişkisi Olduğundan Şüphelendiği Komşusunu, Oğlunun Düğününde Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Eşiyle İlişkisi Olduğundan Şüphelendiği Komşusunu, Oğlunun Düğününde Öldürdü

Eşiyle İlişkisi Olduğundan Şüphelendiği Komşusunu, Oğlunun Düğününde Öldürdü

Konya'da oto tamircisi 63 yaşındaki Ramazan Yazgı, eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği aynı apartmanda oturan komşusu 54 yaşındaki Nusrettin Kara'yı, av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

29.09.2012 13:35

Konya'da oto tamircisi 63 yaşındaki Ramazan Yazgı, eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği aynı apartmanda oturan komşusu 54 yaşındaki Nusrettin Kara'yı, av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü. Ölen Kara'nın ise oğlunun düğün günü nedeniyle davetliler için bahçede masa ve sandalye yerleştirdiği belirtildi. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu İlçesi Sancak Mahallesi Çağlayan Sokak'ta meydana geldi. Aldattığı iddiasıyla ilk eşinden boşandığı öne sürülen Ramazan Yazgı, dün işten eve geldi. Ardından 3 gündür otomobilinde taşıdığı av tüfeğini alıp, oğlu Ayhan Kara'nın düğün günü nedeniyle bahçede davetliler için masa ve sandalye yerleştiren bir alt katında oturan komşusu işçi emeklisi Nusrettin Kara'nın yanına gitti. Kara, komşusunu elinde av tüfeğiyle görünce "Hayırdır ne var?" dedi. Yazgı da, "Sen daha iyi bilirsin"deyip Kara'nın üzerine av tüfeğiyle ateş açtı. Sağ karın boşluğundan yaralanan ve kanlar içinde kalan Kara, çağrılan ambulansla Selçuklu Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kara, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Uğradığı silahlı saldırı sonucu Kara'nın ölümünün ardından oğlununda düğünün iptal edildiği belirtildi.

Olaydan sonra otomobiliyle kaçan Yazgı ise kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Eşi M.Y., ile komşusu Nusrettin Kara'nın 2 yıldır ilişkisi olduğundan şüphelendiğini öne süren Ramazan Yazgı, polise verdiği ilk ifadesinde, "Ben Nusrettin'in, eşimle ilişkisinden şüpheleniyordum. İşten çıkıp eve gittim. Nusrettin'i bahçede görünce av tüfeğiyle ateş ettim. Ben ayağına ateş açtığımı sanıyordum. Öldürmek içinde bir plan yapmadım."dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşiyle İlişkisi Olduğundan Şüphelendiği Komşusunu, Oğlunun Düğününde Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement