Eskişehirspor Yeni Stadında Ode Ürünlerini Tercih Etti - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Yeni Stadında Ode Ürünlerini Tercih Etti

Eskişehirspor Yeni Stadında Ode Ürünlerini Tercih Etti

Eskişehir'in yakın zamanda açılması planlanan yeni stadyumunun inşaatında ODE Yalıtım'ın ürünleri tercih edildi.

22.08.2016 13:49

Stadın ısıtma ve şebeke hattı borularında, ODE R-flex kauçuk köpüğü ürünlerinin kullanıldığını ve bu sayede stadın enerji verimliliğinin önemli ölçüde artırıldığını açıklayan ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, Eskişehir'de dev fabrika yatırımı yapan bir firma olarak, ODE ürünlerinin Eskişehir stadında da tercih edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, Eskişehirspor'un yeni stadyumunun da tercihi oldu. Yakın zamanda açılması beklenen yeni stadın ısıtma ve şebeke hattı borularında, ODE R-flex kauçuk köpüğü ürünleri kullanıldı. Eskişehir'de dev bir fabrika yatırımı yapan ODE Yalıtım'ın Genel Müdürü Ali Türker,"Eskişehir fabrikamız, Anadolu'daki ilk üretim tesisimiz olacak. Bu anlamda bizim için özel bir önemi var. Eskişehirliler için de büyük önem taşıyan yeni statta ODE ürünlerinin tercih edilmesinden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Ürünlerimiz sayesinde yeni stadyumun enerji verimliliği de önemli ölçüde artırıldı" dedi.
ODE'nin teknik yalıtımda sektörün en tecrübeli firması olduğunu vurgulayan Türker,"ODE olarak R-flex ile bu alanda en çok tercih edilen markaya sahibiz. Yalıtım sektöründe 30 yıllık bir geçmişimiz var. Bu geçmişin verdiği güçle yolumuza daha da büyüyerek devam ediyoruz. Bu büyümemizde 2017 yılında açmayı planladığımız Eskişehir fabrikamızın da büyük bir rolü olacak. Teknik yalıtım bizim için son derece önemli ve yatırımlarımız ile birlikte kauçuk köpüğündeki liderliğimizi sürdürmeye kararlıyız. Sektördeki bu üstünlüğümüzü, Eskişehir fabrikamızla beraber artacak olan yüksek üretim kapasitemizle birleştirerek, ihracatımızı 4 yıl içinde % 100 arttırmayı hedefliyoruz. Bu tesisimizin tamamlanmasıyla Türkiye kauçuk pazarının 2 katı üretim kapasitesine sahip olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Yeni Stadında Ode Ürünlerini Tercih Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement