Evde Cesedi Bulunan Emeklinin Damadı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Evde Cesedi Bulunan Emeklinin Damadı Gözaltına Alındı

Evde Cesedi Bulunan Emeklinin Damadı Gözaltına Alındı

Adana'da pompalı tüfekle başından vurularak öldürülen 63 yaşındaki İbrahim Kılıç'ın cinayet şüphelisi olarak damadı 28 yaşındaki Soner Ö. gözaltına alındı.

01.01.2015 12:33

Adana'da pompalı tüfekle başından vurularak öldürülen 63 yaşındaki İbrahim Kılıç'ın cinayet şüphelisi olarak damadı 28 yaşındaki Soner Ö. gözaltına alındı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Sucuzade Mahallesi'nde tek başına yaşayan Devlet Demiryollarından emekli olan İbrahim Kılıç'a yemek getiren komşuları, kapıyı açmamasından şüphelenip durumu polise bildirdi. Bu sırada kapının üzerinde anahtar olduğunu fark eden komşuları, içeri girince Kılıç'ın cesedini buldu. Yapılan incelemenin ardından Kılıç'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Polisin yaptığı araştırmada, İbrahim Kılıç'ın evinin ve üzerindeki kıyafetlerin karıştırıldığını belirledi. Zorlama izine rastlanmayan kapının açık olması polisin dikkatini çekti. İbrahim Kılıç'ın katilinin 'tanıdık' olmasından şüphelenen polis, en son eve damadı Soner Ö.'nün geldiğini öğrendi. Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan Soner Ö., katil şüphelisi olarak gözaltına alındı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evde Cesedi Bulunan Emeklinin Damadı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement