Eyyüpoğlu Esnafı Ziyaret Ediyor - Son Dakika
Güncel

Eyyüpoğlu Esnafı Ziyaret Ediyor

Eyyüpoğlu Esnafı Ziyaret Ediyor

Eyyüpoğlu, "Sadece seçimlerde değil, esnafla sürekli el ele olmamız gerekiyor. Bize durmak yakışmaz" dedi.

18.05.2012 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, ŞURKAV Çarşısı'ndaki esnafı ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Eyyüpoğlu, "Sadece seçimlerde değil, esnafla sürekli el ele olmamız gerekiyor. Bize durmak yakışmaz" dedi.

Milletvekili Eyyüpoğlu, beraberinde Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Başkan yardımcıları Şerdil Karahan, Mustafa Ağar, Feridun Ekemen ve Cengiz İzol ile birlikte ŞURKAV Çarşısı'nı ziyaret etti. Çarşı esnafı ile tek tek görüşen Eyüpooğlu ve Zahit, esnafın anlattığı sıkıntıları dinleyerek, çözüm yolu aradı.

Milletvekili Eyyüpoğlu, esnafın çarşı ile ilgili tadilat çalışmalarının yapılacağını belirtti. Eyyüpoğlu ziyaretlerle ilgili, "Esnaf ziyaretlerini ben bir siyasetçi olarak çok severim. Siyasetçiler, seçimden seçime gezmemeli. Biz bunu yaşadığımız için esnafımızla sürekli birlikte el ele olalım diyoruz. Merkez İlçe Başkanımız sayın Mustafa Zahit kardeşimle birlikte esnafımızı geziyoruz. Gerekli tadilat çalışmaları ile ilgili bilgi verdik. Bize durmak yakışmaz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyyüpoğlu Esnafı Ziyaret Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement