Fatih'te İşportacıların Yer Kavgası: 1 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Fatih'te İşportacıların Yer Kavgası: 1 Ölü 1 Yaralı

Fatih’te işportacılar arasında çıkan silahlı yer kavgası cinayetle sonlandı.

03.01.2014 16:01

Olayda bir kişi hayatını kaybederken, kuzeni de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Olay, Eminönü Büyük Postane Caddesi üzerinde yer alan Türbe Sokak üzerinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kaldırım üzerinde eşofman satan iki kuzen ile sigara tütünü satan bir şahıs arasında yer tartışması çıktı. Kısa sürede karşılıklı kavgaya dönüşen olayda tütün satıcısı Ramazan S.’ belindeki tabancasını çekip eşofman satan Mehmet Arslan’a üst üste ateş açtı. Bu sırada Bayram Arslan, saldırıya uğrayan kuzeni Mehmet Arslan’ın ölmemesi için üzerine kapaklandı.

Olay sırasında Bayram Arslan da kurşunların hedefi oldu. Saldırının ardından Mehmet Arslan başına isabet 6 kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Kuzeni Bayram Arslan ise başına isabet eden tek kurşunla ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Arslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Bayram Arslan ise ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Arslan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü ve ameliyata alındığı bildirildi. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerini güvenlik şeridiyle çevirirken Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri cinayet mahalinde inceleme başlattı. Polis, tespit edilen delilleri tek tek toplarken MOBESE kamerası görüntüleri de inceleme altına alındı.Öte yandan cinayetin faili olduğu öne sürülen Ramazan S.’nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

İŞPORTACI CİNAYETİNİN FAİLİ KAMERADA

İstanbul Fatih’te işportacılar arasında çıkan yer kavgasında 1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de yaralayan şahıs, elinde silahla kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı.

Eminönü’nde öğle saatlerinde yaşanan olayda kaldırım üzerinde eşofman satan iki kuzen ile sigara tütünü satan bir şahıs arasında tartışma çıkmış ve cinayetle sonuçlanmıştı. Tütün satıcısı Ramazan S. eşofman satan Mehmet Arslan’ı öldürüp, kuzeni Mehmet Arslan’ı ise yaraladıktan sonra kaçmıştı. Olaydan sonra kayıplara karışan zanlının kaçarken güvenlik kamerasına yakalandığı belirlendi. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde zanlının kaçtığı, arkasından gelen bir motosikletlinin de zanlıyı yakalamaya çalıştığı görülüyor. Elinde silahla kaçan zanlının motosikletle arkasından gelen kişiyi tehdit ettiği anlar da görüntüye yansıyor. Silahlı saldırgandan korkan motosikletli arkasından gitmekten vazgeçiyor. Zanlı ise koşarak gözden kayboluyor.

ADNAN SULAR

Fatih\'te İşportacıların Yer Kavgası: 1 Ölü 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatih'te İşportacıların Yer Kavgası: 1 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement