Fenerbahçe Farklı Kazandı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Farklı Kazandı

Fenerbahçe Farklı Kazandı

Türkiye Süper Ligi’nin 13’üncü haftasının açılış maçında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor’u 4-1 mağlup etti.

12.12.2014 22:40

Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren goller 3'üncü dakikada Bekir İrtegün, 14 ve 65'te Moussa Sow, 39'da Dirk Kuyt'tan geldi. Sivasspor'un tek golü 11'de Aatif Chahechouhe'dan geldi. Fenerbahçe puanını 27'ye yükselterek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Sivasspor 10 puanda kaldı.

Ligde geçen hafta deplasmanda Balıkesirspor ile yaptıkları maçın 11 kişilik kadrosunda tek değişiklik yapan Kartal, bu maçta 11'de yer verdiği Webo'yu Sivasspor karşısında yedek bırakıp, Emenike'ye şans tanıdı.

Sakatlık döneminin ardından takımla çalışmalara başlayan Diego, maçın 18 kişilik kadrosunda bulunmadı. Sakatlıkların geçmesinin ardından kadro alternatifleri artan teknik direktör Kartal, Diego'un yanı sıra Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'i de maç kadrosunun dışında bıraktı.

Sivasspor'da kırmızı kart cezalısı John Utaka, deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı forma giyemedi.

Utaka'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Burhan Eşer, İbrahim Toraman ve Ziya Erdal da maç kadrosunda bulunmadı.

Fenerbahçe karşılaşmaya golle başladı. Emre'nin içeriye doldurduğu topta Gökhan, Bekir'e indirdi. Savunma oyuncusunun ilk şutunda kaleci başarılı olsa dönen topu Bekir filelere göndermekte zorlanmadı.  13'te Sivas eşitliği sağladı. Caner'in geri pası kısa kalınca araya Chahechouhe girdi. Volkan'ı geçen golcü oyuncu skoru 1-1'e getirdi.

Hemen bir dakika sonra Kuyt ceza sahasında indirdi. Sow'un şutunda Ertuğrul müdahale etse de yeterli olmadı. Fenerbahçe tekrar öne geçti. Ev sahibinin baskısı azalmadı. 39'da Caner'in ortasında Kuyt düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı.

İlk 45 dakika 3-1 sona erdi.

İkinci yarının başında Sivas, oyuncu değişikliğiyle topu ön alanda tutmaya başladı. Farkı kapatmaya çalışan konuk ekip, 65'te Sow'a bir kez daha engel olamayınca skor 4-1'e geldi. Bu golden son oyundan düşen kırmızı beyazlılar varlık gösteremedi.

Kalan bölümde Fenerbahçe farkı açacak pozisyonları bulsa da değerlendiremedi. Karşılaşma 4-1 sona erdi.

Kaynak: Al Jazeera ve AA

Kaynak: Aljazeera

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Farklı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement