Fethiye'de Engellinin Yamaç Paraşütü Keyfi - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Engellinin Yamaç Paraşütü Keyfi

Fethiye\'de Engellinin Yamaç Paraşütü Keyfi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Devam Eden 11. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali'nde Renkli Görüntüler Yaşanmaya Devam Ediyor.

16.10.2010 13:38

Ölüdeniz Beldesi'nde devam eden Hava Oyunları Festivali, yerli ve yabancı pilotların atlayışlarıyla devam etti. Havada birbirinden güzel renkli görüntüler yaşanırken, MalatyaÆdan FethiyeÆye tatile gelen 10 yıldır tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren Bayram Köse de atlayış keyfini yaşadı. Köse, pilot Mehmet Akkoç ile birlikte tandem (ikili) uçuş gerçekleştirdi.

Bayram Köse'nin kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra uçmaya karar verdiklerini belirten pilot Mehmet Akkoç, "Ben uçuşumu gerçekleştirip, indikten sonra Bayram ağabey benimle hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Ben de hatıra fotoğrafını çektirdikten sonra ona uçmayı teklif ettim. Uçmaya başladığımızda oldukça heyecanlıydı ama daha sonra uçuşun keyfini çıkardı" diye konuştu.

Uzun zamandır yamaç paraşütüyle atlayış yapmak istediğini belirten Bayram Köse ise, "Uçmak inanılmaz keyifli ve güzeldi. Hep yapmak istediğim bir şeydi. Pilotum Mehmet'e, beni de kendi zevkine ortak ettiği için çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle burada bir daha atlayış yapmak istiyorum" dedi.

Sezer ŞAHİNDAŞ/FETHİYE (Muğla), (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Engellinin Yamaç Paraşütü Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement